Dirkaška družina spet v akciji!

Hitri in drzni se vračajo v novi obliki!

Film Hitri & drzni 7 je bil posvečen tragični smrti Paula Walkerja, aprila prihodnje leto pa se dirkaška družina vrača na velika platna.

Filmu se tokrat pridružujeta dve legendarni oskarjevki – Charlize Theron in Helen Mirren.

Oglejte si težko pričakovani prvi napovednik za njihovo novo dogodivščino, ki bo ogrozila dirkaško družino in razrahljala njene vezi!

Hitri in drzni 8 so prvi hollywoodski film, ki je bil posnet na Kubi. Med ostalimi lokacijami snemanja so še Islandija, Atlanta, Cleveland in New York. Prvič so prizore za franšizo snemali v New Yorku, medtem ko so na Islandiji posneli prizor z največjo eksplozijo, kar so jih snemali na Islandiji. Osmi del bo, po besedah Vin Disela, “od Paula”, saj mu je slednji pred smrtjo povedal, da je snemanje osmega dela potrjeno.

Med snemanjem se je iskrilo med glavnima igralcema Vinom Dieselom in Dwaynom Johnsonom. Diesel, ki je pri filmu sodeloval tudi kot producent, naj bi zadnjo minuto odpovedal nekaj prizorov, ki bi jih moral posneti Johnson. Med drugim naj bi Diesel celotno filmsko ekipo večkrat postil čakati več ur, preden se je pojavil na snemanju. Na vse skupaj se je The Rock odzval na svojem Instagramu, kjer je pohvalil ekipo, vse svoje soigralke in soigralce, a dodal, da do nekateri soigralci preveč strahopetni.

Hitri in drzni 8

 

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji