4 razlogi zakaj vam objem lahko reši življenje!

Objem je nekaj najbolj naravnega in najbolj čutnega na svetu!

Čas branja 1 min

Ste kdaj postavljeni v kožo, ko je vaš prijatelj, partner ali kdorkoli od bližnjih, žalosten? Vsak od nas je v to kožo postavljen velikokrat v življenju, a prav zato smo prijatelji! 🙂
Katere so tiste čudežne stvari, ki človeka spravijo v boljšo voljo in človeku dejansko rešijo življenje?
objem
Vir: Google
  • Bodi ob osebi.
  • Zavij jo v dekco in jo močno objemi! 🙂
  • Nastavi ji najljubši film – ne odnehaj z objemanjem!
  • Pripravi ji najljubše prigrizke.
  • Ne pozabi na pijačo, saj solze izsušijo telo.
To je le nekaj napotkov kako razvedriti osebo, v videoposnetku pa vam jih predstavljamo bolj podrobno. Ogledate si lahko kar 8 ljubeznivih a hkrati zabavnih načinov kako lahko ljubljeno osebo razvedrite in spravite v boljšo voljo.
Za zanimivost pa vam lahko povemo, da je objem močno zdravilo! Objemanje ima namreč dober učineh na hormonsko ravnovesje, saj spodbuja izločanje “dobrih” hormonov in znižuje raven tistih hormonov, ki so sprožilci za določene bolezni. S tem pa vam večkrat lahko reši življenje!
Objem lahko upočasni srčni utrip in zniža krvni tlak v situacijah, ko smo jezni in razburjeni. Občutno dviga nivo hormona oksitocina – hormona ljubezni, zmanjša pa nivo kortizola – hormona stresa. Hormon ljubezni se pri objemanju občutno zviša pri obeh spolih, a pri ženskah je dvignjena raven toliko bolj očitna.
veseli objem
Vir: Google
Kaj točno se zgodi ob objemu?
Ko razširimo roke in nekoga povabimo v objem, se jet osebi odpremo z vsem zaupanjem in od nje pričakujemo enako. V objemu se dve osebi s srci in srčnima čakrama naslonita drug na drugo, si izmenjata energijo in toplino. Občutek pa je resnično takšen, kot ga vsi opisujemo – toplo mi je pri srcu. V iskrenem objemu se počutimo umirjeno in varno, hkrati pa se nekako izgubimo v času in prostoru.
Zato nikoli ne pozabi na ljubljeno osebo ali na osebo, ki ti je pri srcu. Pomagaj, če lahko in deli srečo in ljubezen povsod kamor se obrneš! S tem pa ti pošiljamo velik objem in ti želimo lep preostanek tedna! 🙂
Prijeten ogled posnetka ti želimo!

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji