Vas od nekdaj privačijo tropske destinacije in bi radi preživeli počitnice na peščeni paži, se potapljali v tropskem morju, z razgledom na otoke, palme in tropski gozd? Pot do raja je bližje kot si mislite in ni na drugem koncu sveta.
tropski park
vir: google
To posebno in nepozabno doživetje lahko najdete v Nemčiji, ja, tako blizu je Tropical Island. Lociran je 60 kilometrov iz Berlina, kjer stoji velika kupola, v njej pa se skriva umetno 200 metrov dolgo morje in tropski otoki, ter tropski gozd z živalimi. Zunaj pred zgradbo je velik kamp, kjer lahko kampirate v svojem šotoru ali v prikolicah, seveda pa imajo v notranjosti svoja prenočišča kjer se lahko udobno namestite.
tropski park
vir: google
Je največji tropski park v Evropi in ponuja edinstvena doživetja in atrakcije. Sprehodite se skozi deževni gozd, kjer se srečate z živalimi, rastlinjem in slapovi, nato se sprostite na plaži s koktajli in okusno hranio, ki vas popelje v neskončen tropski raj na zemlji. Ko se boste vrnili domov, boste imeli temnejšo obarvano polt, saj lahko poležavate na ležalniku in se sončite, za kar poskrbijo posebni žarometi na nebu. Obisk Tropskega parka lahko obiščete tudi poleti, ko se odpre obzorje kupole ali stranski del, da uživate na pravem soncu.
tropski park
vir: google
Skratka, park vsebuje vse za kar se odločite odditi počitnikovati v trope. Poskrbeli so za pristni ambient, razglede, zabavo, vzdušje, skratka nikoli ti ni dolgčas.
Različne animacije na plaži za vse generacije omogočajo, da možgane prepustite oddihu in zabavi, za najmljaše pa je poskrbljeno z velikim številom igral, kjer jih starši lahko pustijo v posebno pripravljenem prostoru in se posvetijo sebi. Spustite se po toboganu in skupaj z otroci prebudite veselje in zabavo.
tropski park
vir: google
tropski park
vir: google
Izkoristite vroči balon, ki vam razkrije veličino prostora, razgibajte se v fitnes centru, sproščajte se ob masaži in v savni. Eden od razlogov zakaj s odpravimo v tropske kraje je tudi visoka temperatura, kjer lahko odvržemo večino oblačil in se prepustimo prijetnemu ozračju. Ker je poletje pomeni da je povprečno 26 stopinj Celzija.
tropski park
vir: google
Luksuzni apartmaji polno opremljeni, lesene hiške na plaži ali šotori ob ognju, vse to so prenočišča, za katera se lahko tudi odločite za udobje in pravo doživetje po vašem okusu. Bogata paleta dogodkov kot so poroke, družinska praznovanja, otroške zabave ali kotički ob morju, so za romantike, družine, raziskovalce, adrenalinske navdušence in tiste, ki obožujejo tropke okuse. Najde se hrana za vsakogar, od  tropskega žara, indijskega obroka ali do hamburgerjev ali čipsa. Hrano pa lahko kasneje “pokurite” ob igranju odbojke na mivki.
Tropsko doživetje je resnično nepozabno in je prava destinacija za oddih, ki vam hkrati ponuja veliko novih izkušenj. Prepustite se neskončnem uživanju in se pozanimajte o prihajajočih doodkih, ki se jih lahko udeležite. Tukaj lahko preverite ponudbo.
Kaj pa si vi mislite o ideji tropskega ambienta kar sredi Nemčije? Zapišite v komentar in delite med prijatelji, katerim privoščite takšen oddih.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji