Se odpravljate na potovanje? Uporabni triki za popolno pakiranje prtljage

Pakiranje prtljage še nikoli ni bilo tako zabavno in enostavno...

Končno je čas za vaš oddih! Vam misel na pakiranje povzroči stres in preglavico? Enostavni in uporabni triki vam bodo olajšali pakiranje in vrnili navdušenje ob pakiranju za potovanje.
Toliko stvari in premalo prostora? Kako spraviti vse kar potrebujem za potovanje v kovček, kateri bi bil lahko namenjen samo za čevlje?
Kot prvo dobro razmislite, katera oblačila resnično potrebujete. Najlažje je vnaprej skombinirati oblačila, katera boste nosili, vendar ne pozabite preveriti vremenskih razmer, tako da kljub vročim dnem ne boste mokri ob nenapovedanem dežju. Nato se začne “tetris” zlaganje v kovček ali potovalko.
kovček
vir: Simply Taralynn
Verjetno vam je znana tehnika zvijanje oblačil v “rolado”, saj s tem prihranite veliko prostora. No, spoznajte nadgradnjo tehnik, ki prihranijo dodaten prostor.
Super trik je, ko spodnje perilo in nogavice spravite v vrečke in jih vstavite v čevlje, kot je prikazano na posnetku. Oblačila zložite v plasteh eno na drugo, tako da bodo samo dva do trikrat prepognjena.
Pri kozmetiki ki zajema veliko stekleničk, se znajdite tako, da v manjše stekleničke napolnite milo ali kremo in jih vedno uporabite pri potovanju. Tako boste prihranili pri prostoru in ne bo vam treba vzeti cele stekleničke, ki je ne bi porabili. Pravtako pridejo prav “škatlice” kjer shranjujete kontaktne leče, za manjše doze kozmetike ali manjših delov nakita. Za dodatno zaščito predno nastavite zamašek, vzemite plastično folijo in jo položite na vrh stekleničke nato pa zaprete z zamaškom. Ta trik pride prav pri stekleničkah z olji, ker rade prepuščajo. Verjetno nebi radi, da so vaše obleke poplavljene v olju ali kremi.
Poglejte si video s uporabnimi triki in ponovno uživajte v pakiranju.
Video delite z vsemi, ki radi potujejo in v komentar zapišite ali poznate še kakšen uporaben trik.

 

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji