Spletno glasovanje je končano.

Za najboljše akterje v smučarski industriji tako na svetovni kot nacionalni ravni, so za najboljše slovensko smučišče razglasili Krvavec.

Prejel je tudi smučarskega oskarja za najboljši butični smučarski hotel. Med zmagovalci posameznih kategorij sta tudi hotelski kompleks Ramada v Kranjski Gori in Ruška koča na Pohorju.

Smučarske oskarje, World Ski Awards, podeljujejo od leta 2013.

Rezultat iskanja slik za world ski awards

Predstavniki smučarske industrije, potovalnih agencij, medijev in javnosti so na spletnem glasovanju, največ glasov namenili francoskemu smučarskemu središču Val Thorens. Največ glasov za najboljše smučišče prostega sloga – Freestyle – pa je bilo izbrano švicarsko smučišče LAAX.

Po mnenju glasovalcev imajo v Švici tudi najboljši smučarski hotel na svetu – W Verbier, medtem ko se z najboljšim novim smučarskim hotelom na svetu ponašajo Japonci, ki so za ljubitelje zasneženih strmin zgradili The Westin Rusutsu Resort.

Priznanje za najboljši butični smučarski hotel na svetu je pripradlo hotelu Vale Niseko na Japonskem, za najboljšo smučarsko kočo pa so razglasili luksuzno postojanko Bighorn v Kanadi. Naziv najboljše nove smučarske koče je pripadal “koči” Chalet Pont du Cam v Franciji.

Največja atrakcija v Dubaju, smučišče Ski Dubai, je dobilo naziv najboljšega dvoranskega smučišča.

Rezultat iskanja slik za krvavec

KRVAVEC PREJEL KAR DVE NAGRADI

Na lokalni ravni, med slovenskimi smučišči, je RTC Krvavec zmagal kar v dveh kategorijah – za najboljše smučišče in najboljši slovenski butični smučarski hotel.

Najboljši slovenski smučarski hotel je že četrto leto zapored hotel Ramada v Kranjski Gori, za najboljšo smučarsko kočo pa so glasovalci izbrali Ruško kočo na Pohorju.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji