Odštevanje leta 2016 bo pestro. V Ljubljani, Mariboru, Portorožu, Piranu in ostalih slovenskih mestih nas bodo zabavale številne glasbene skupine.

Rezultat iskanja slik za fireworks

Začenjajo se “težke” debate o tem, kje boste letos silvestrovali in kot vsako leto, so tudi letos v slovenskih mestih pripravili pestro dogajanje, kjer boste z nastopajočimi odštevali zadnje minute leta in pozdravili novo leto v množici ljudi.

LJUBLJANA

Rezultat iskanja slik za ljubljana

Silvestrovanje na prostem se letos začenja ob 21:00. Na Kongresnem trgu bodo silvestrovali Modrijani in Begini, s Trga francoske revolucije se bo slišalo Kreshesh Nepitash, Avven, Malevolence in Elvisa Jacksona. Mestni trg bo krasila Anika Horvat in SwingTones, na Pogačarjevem trgu pa bo odmeval glas Ansambla Pika si, Skupina France Korado in Krila.

Praznovanje novega leta za otroke, do 10. leta starosti, se bo začelo na Kongresnem trgu ob 16:00. Nastopali bodo pravljični junaki, otroci bodo imeli glasbene nastope, skupaj pa se bodo razveselili prihoda Dedka Mraza.

 

Vsako leto ob istem času bo ognjemet z Ljubljanskega gradu osvetlil nebo nad Ljubljanjico in oznanil začetek novega leta.oznanil začetek novega leta.

MARIBOR

Rezultat iskanja slik za trg leona štuklja maribor

V Mariboru boste najdaljšo noč preživeli med veselimi, sproščenimi in gostoljubnimi Štajerci. V starem mestnem jedru na Trgu Leona Štuklja bo za množico skrbela pevka Tanja Žagar in kot obljubljajo organizatorji, bo poskrbljeno za številna glasbena presenečenja. Silvestrovanje se začenja ob 20:00.

Povezana slika

CELJE

V Celju vas bodo v novo leto popeljali Rok Ferengja & Rok `n´ Band – pričetek ob 22:00.

PIRAN IN PORTOROŽ

Na Tartinijevem trgu v Piranu bo za otroke, ob 15:30, organizirana predstava družinskega gledališča Kolenc z naslovom Čigavo je darilo?, presenetil pa jih bo tudi Dedek Mraz. Gledališče Tartini Piran se bo zapolnilo ob 20. uri, predstavili bodo silvestrsko gledališko predstavo – komedijo Iskrena spoved.

Rezultat iskanja slik za tartinijev trg

Prav tako bo na Tartinijevem trgu, ob 22:30, za odlično vzdušje na silvestrovanju poskrbela Nuša Derenda z bendom.

V nedeljo, 01.01.2017, ob 17:00 se lahko na plaži Portorož udeležite novoletnega popoldneva s tradicionalnim ognjemetom.

Rezultat iskanja slik za plaža portorož ognjemet

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji