Ta hotel bo imel jacuzzi napolnjen z pivom namesto z vodo in mini-bar pod tušem. Za 150 dolarjev boste lahko prenočili v eni od sob in izkusili vse kar je povezano s pivom.
Škotsko pivsko podjetje BrewDog je sprožila kampanjo za “prvi donacijski pivski hotel”. Kampanja je “crowdfunded”, kar pomeni, da zbirajo financiranje od množice, da se bo projekt lahko izvedel. Na dobri poti so. Hotel The DogHouse s 50-imi sobami bo priključen pivovarni BrewDog, v Columbusu, Ohio
pivovarna
vir: business insider uk
Ker je hotel zasnovan s strani podjetja za pivo, normalno zraven pridejo tudi tematska udobja in oprema:
  • vsaka vodovodna pipa v sobi vključuje Punk IPA pivo, katero je tudi njihovo vodilno.
  • Vsaka tuš kabina bo imela svoj mini-bar napolnjen z pivom, da “nikoli ne boš brez”
  • Dostop do omejene zaloge posebno zmešanega piva v “sosednji” pivovarni
  • Wellnes, ki uporablja pivo v svojih izdelkih in storitvah, tretmaje, kot na primer razvajanje z olji iz hmelja in ječmenove masaže
  • Pivsko razvajanje ob zajtrku, kosilu in večerji
  • V lukuznem apartmaju je vključena pivska vroča kad, napolnjena z njihovim IPA pivom (priporočajo, da ga ne pijete, saj je precej topel)

    pivovarna
    vir: the independent
Presenetljivo je, da hotel na tematiko piva ni najslabša stvar na svetu za zdravje, razen pitja piva skozi cel dan. Glavne sestavine piva so ječmen in hmelj, ki vsebujeta veliko vitamina B, kar je dobro za kožo in lase.
“Originalna IPA varitev s hmeljem je bila prvotno za to, da je pijača zdržala potovanje, tako da lahko sklepamo, da konzervansi dobro vplivajo tudi na kožo” pove James Watt, soustanovitelj podjetja BreDog. “Slad iz ječmena in hmelj tudi super dišita, torej zakaj se nebi namakali v njih” še doda.
Kampanja ima cilj zbrati 75,000 dolarjev v 30ih dneh in tudi, da bodo pivoljubci donirali od 25 dolarjev naprej za ekskluzivno turo in probavanje piv v pivovarni, za dve osebi.
pivovarna
vir: daily mail
Oznanili pa so tudi druga pomembna dejstva: 150 dolarjv za brezplačno prenočitev z vključenim zajtrkom (ki je vreden 250 dolarjev) in 2,000 dolarjev za noč v luksuznem apartmaju z IPA masažno kadjo. Vključena je tudi sponzorska majica, dve masaži iz sladu ječmena, dva tretmaja z hmeljem, vsi obroki dneva in še več.. Tisti, ki si lahko privoščijo več, lahko sami ustvarijo svojo mešanico piva za 5,000 dolarjev in lahko najamejo celoten hotel za “noro” rojstnodnevno zabavo ali poroko inodšteje 30,000 dolarjev.
hotel
vir: Brewdog
Projekt naj bi odprl vrata v Septembru leta 2018, zato vse njubitelje pozivamo, da si čimprej rezervijajo svojo noro izkušnjo.
Tako kot je rekel Watt, “pozabi Disneyland, po novem je to zdaj najsrečnejše mesto na svetu”.
Se strinjaš z Wattom? V komentar zapiši svoje mnenje o novem hotelu.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji