Poletje je čas dopustov in zagotovo ste se že znašli v situaciji, ko bi vam znanje tujega jezika prišlo zelo prav. Zastarele metode učenja jezikov so manj učinkovite in danes v teh časih obstaja veliko boljši način. Preberite kako vam lahko tehnologija pomaga pri tem.
učenje
vir: google
Govori samozavestno
Če mislite da se boste jezika naučili v učilnici polni ljudi ki vas gledajo in poslušajo vašo izgovorjavo in za piko na i še stali pred učiteljem, ki vas ocenjuje se zelo motite.
Rešitev je aplikacija Babbel.
Ekipa poklicnih jezikoslovcev in razvijalcev aplikacije je prebralo veliko knjig z aktualno vsebino tako, da razvijajo teme in lekcije, ki so trenutno aktualne in jih tedensko posodabljajo. Nima smisla se učiti nekih zastarelih fraz, ki jih potem v realnem življenju ne boste nikoli uporabili.
Kadarkoli, kjerkoli
Dandanes smo veliko na poti (službene vožnje, potovanja na seminarje, izleti…). Ker pa ne moremo biti na več mestih hkrati imamo premalo časa za večmesečno nekaj urno dnevno učenje jezikov. Sedeti v učilnici in poslušati predavanje o jezikih ni sprejemljivo za vsakogar.
Aplikacija Babbel, ponuja ravno nasprotno. Učne ure so v obsegu 5-10 minut in jih lahko spremljate na pametnih telefonih, tabličnih ali prenosnih računalnikih. Uporabniki so navdušeni saj vam aplikacija na zabaven način podaja učinkovito učno izkušnjo.
Za nameček, pa še cena. Zagotovo vam bolj ustrezajo ugodne možnosti naročnine kot pa dragi jezikovni tečaji, ki se odvijajo v učilnicah.
Oglejte si predstavitveni video:

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji