Snapchat je izdal najnovejšo posodobitev njihove aplikacije. Najbolj opazna je funkcija, ki omogoča da se fotografije in sporočila na zaslonu prikazujejo dlje časa in ne kot pred posodobitvijo, kjer je bil čas največ 10 sekund.
Na voljo je tudi novo orodje “Magic Eraser”, ki vam omogoča brisanje dela fotografije in čopič s katerim lahko na sliko narišete najljubše emojis-e.
Kako dostopati do neskončnosti dolžine posnetkov
snapchat4
Vir: Business Insider/Nick Vega
Novost v posodobitvi je trajanje ogleda posnetkov ali slik. Preprosto posnamete fotografijo in pritisnete ikono timer. Poleg že znanih možnosti za izbiro 1 ali 10 sekund je dodana zraven nova s simbolom neskončnosti. Če izberete simbol neskončnosti, bo prejemnik lahko ogledate snap, dokler si bo želel vendar, ko zaključi z ogledom se posnetek trajno zbriše.
 Kako uporabljati funkcijo Magic Eraser
snapchat3
Vir: Business Insider/Nick Vega
Orodje Magic Eraser je odlično orodje da se znebite grdih elementov na vaših posnetkih ali slikah. Elemente, ki vas motijo lahko z orodjem, ki ga najdete pod Scissor preprosto izbrišete. Izberete fotografijo, ki jo želite popraviti. Označite orodje Magic Eraser in označite območje katerega želite odstraniti. Ko to storite dvignite prst in orodje bo opravilo svoje delo.
Sicer Magic Eraser ni profesionalno orodje za obdelavo slik zato zelo težka urejanja niso mogoča, če pa se želite znebiti nekaterih podrobnosti, ki imajo v ozadju enakomerno barvo to ne bo težko. (npr: oblak na modrem nebu).
Gremo čez Magic Eraser še enkrat
Kot lahko vidite, orodje ni popolno, vendar je dovolj dobro za fotografije, ki bodo na voljo za ogled le nekaj sekund.
Kako v sliko vključiti emojis-e
snapchat1
Vir: Business Insider/Nick Vega
Novo funkcijo boste našli pod ikono marker. Ko izberete funkcijo, boste imeli možnost izbrati barvo, kot tudi do sedaj vendar bo spodaj še ikona emoji. Če izberete ikono se bo meni razširil in vam ponudil številne emojie katere lahko izberete.
Kako narediti neskončni video
snapchat
Vir: Business Insider/Nick Vega
Od posodobitve naprej lahko sedaj posnetke na Snapchat nastavite tako, da si jih lahko prejemnik ogleda neomejeno krat preden zaključi snap.
Po izboru videa kliknete ikono “Loop”, in izberite ali želite, da prejemnik vidi video samo enkrat, ali pa se bo predvajal v zanki neštetokrat.
Uporabljate aplikacijo snapchat? Zapišite v komentar spodaj.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji