Da odgovorimo, na vaše vprašanje takoj na začetku.
Samsung Galaxy S8 ne eksplodira!!!
Samsungov najnovejši telefon smo imeli na testiranju en teden, in se ni nikoli pregrel. Nič od naštetega se ni zgodilo (ni bil preobremenjen, piskajoč,ni se kadilo iz njega in zagotovo se ni vžgal). Galaxy S8 je brez napake akumulatorja, kot jo imajo njegovi predhodniki!
samsung1
Vir: www.businessinsider.com
Seveda je še vedno mogoče, da bodo kakšni problemi, ko bo svoje telefone Galaxy S8 v prihodnjih tednih prejelo več milijonov ljudi. Ampak morate zaupati, da podjetje, ki je osredotočen na zmago Samsunga ne bo naredilo iste napake dvakrat v šestih mesecih.
Galaxy S8 je neverjeten telefon in vtira znamki Samsung pot do odrešitve po tem kar se je zgodilo lanske jeseni. Je večji in lepšega videza kot iPhone. Ukrivljen zaslon postavlja nov standard pametnih telefonov in sicer z osnovnimi funkcijami. Brezžično polnjenje in najboljša kamera v svojem razredu sta samo še pika na i.
samsung
Vir: www.businessinsider.com
Kljub temu pa ni popoln. Medtem ko je oblikovanje in strojna oprema najboljše kar lahko dobite, obstaja veliko vprašanj kaj se dogaja s programi. Samsung je namignil, da digitalni klicni asistent Bixby ne bo pripravljen do lansiranja telefona na trg.
Galaxy S8 in njegov večji brat Galaxy S8 + bo šel v prodajo 21. april z začetno ceno 750 $.
Galaxy S8 ni samo krasen telefon Samsung. To je najlepši telefon, ki so ga doslej zgradili.
samsung2
Vir: www.businessinsider.com
Z ukrivljenim zaslonom na sprednji strani, ki pokriva več kot 80% prve strani telefona so zadeli terno. Krivulja daje vtis, da ni nikjer nobenih meja in da je zaslon povsem okoli. Samsung pravi takšnemu zaslonu »Infinity Display«.
To je impresivno delo inženirstva. Z velikostjo 5,8 palcev je zaslon na Galaxy S8 večja od iPhone 7 Plus, vendar pakiran na vitkejše in bolj privlačno ohišje. IPhone resnično izgleda zelo robusten in zastarel v primerjavi z njim.
Mi smo vse bližje in bližje sanjam, da bo zaslon čez celotno sprednjo stran telefona.
Imate že naročenega? Zapišite vaše vtise v komentar spodaj!

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji