Luksuzni voziček prihodnosti!

Starši, ki si ga lahko privoščijo, bodo povsem navdušeni...

Pametna tehnologija nas obdaja že skoraj vsepovsod. Od igrač s katerimi se kratkočasimo v prostem času, pa vse do oblačil v katerih so spravljeni razni mikrofoni, kamere… Sedaj je tehnologija iztegnila svoje lovke še na tržišče vozičkov za dojenčke.
Predstavljamo vam voziček podjetja Smartbe. Vsebuje motor in senzorje, ki vam omogočajo, da se vozička sploh ne rabite dotikati, ko se pelje. Ima kamero za dojenčka, termometer za nadzor temperature, napravo za gretje stekleničke, bluetooth zvočnike za uspavanke in nenazdanje tudi alarm proti kraji.
voziček
https://www.indiegogo.com
V primeru, da vas je strah oziroma vam je neprijetno ob pogledu na voziček, ki se premika sam od sebe, ga lahko vedno nastavite na ročno manevriranje. Tako lahko še vedno peljete svojega otroka na sprehod na klasičen način. Smartbe voziček izraža precej futuristične estetike in je zelo primeren pripomoček predvsem za starše, ki se veliko ukvarjajo s športom. Ko ga prestavite na prostoročni način, lahko s senzorji nastavite razdaljo med vašim telesom in vozičkom. To pomeni, da kamor koli se odpravite vi, se odpravi tudi vaš voziček.
Smartbe voziček vsebuje 10 funkcij, ki jih lahko upravljate preko Android ali IOS sistema na pametnih telefonih ali pametnih urah. Vsebuje funkcije kot so zibanje, avtomatsko ohranjanje moči motorja, nastavitve sedeža, itd.
Za voziček takšnega kova boste morali odšteti vrtoglavih 2.750 ameriških zelencev.
Več v posnetku…

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji