Ste že kdaj preizkusili kakšno aplikacijo in z njo poskusili srečo? Ste doživeli svoj sanjski zmenek in/ali sanjsko razmerje? O aplikaciji Tinder marsikdo razmišlja, pa poznate mogoče tudi kakšno izmed teh bizarnih aplikacij?
 • GLUTEN FREE SINGLES
  Kaj je lepšega od združitve dveh ljudi, ki jih zanimajo enake stvari? Aplikacija namreč združuje ljudi, ki težko prebavljajo gluten oziroma ga iz kakršnega koli razloga ne uživajo. Ni boljšega kot strinjanje glede kosila ali večerje, imamo prav? 🙂
 • BRISTLR
  Aplikacija Bristlr je namenjena vsem bradatim moškim, ki iščejo predstavnico nežnejšega spola, ki se bo najprej zaljubila v vašo brado!
Bristlr aplikacija
Vir: Google
 • SALAD MATCH
  Še ena aplikacija, ki je namenjena za ljubitelje hrane. Na tržišču je prisotna že vse od leta 2013, združuje pa vse tiste uporabnike, ki obožujejo zelenjavne obroke!
 • 3NDER
  Podobna je aplikaciji Tinder, a se njen namen konkretno razlikuje. Uporabniki aplikacije 3nder namreč iščejo osebo, ki bi bila pripravljena sodelovati v “trojčku”. Ste končno zasledili aplikacijo zase?
 • HATER
  V temu trenutku je mobilna aplikacija Hater na voljo le Apple uporabnikom, kmalu pa bo na voljo tudi za operacijski sistem Android. Enostavna uporaba aplikacije sloni na vprašanjih kaj najbolj sovražite. Ko odgovorite na vsa zastavljena vprašanja, vam algoritem samodejno poišče in predlaga potencialnega partnerja oziroma partnerko.

  Hater aplikacija
  Vir: Google
 • REMAINDER
  Aplikacija Remainder je namenjena predvsem Britancem, saj politika in ljubezen ne gresta zmeraj dobro skupaj. Tako aplikacija poskrbi, da se tisti, ki so glasovali za obstanek v Evropski uniji in tisti, ki so glasovali proti, ne srečajo na zmenku.
 • TWINDOG
  Twindog združuje tako uporabnike kot njihove štirinožne hišne ljubljenčke. Svojo sorodno dušo lahko poiščete preko lokacijske storitve. Tudi ta aplikacija je zelo podobna Tinderju, kako pa deluje v realnosti, si oglej spodnji video.

 • EQUESTRIAN CUPID
  Aplikacija je v osnovi zelo podobna mobilni aplikaciji Twindog, le da tu namesto psov v glavni vlogi nastopajo ljubitelji konjev.
 • FARMERS ONLY
  Večina aplikacij povezuje zgolj ljudi, ki se nahajajo v večjih mestih. Pri tej pa aplikacija povezuje kmetovalce, živinorejce in vse, ki namesto v mestih živijo na podeželju.
 • WINGMAN
  Wingman je posebna aplikacija, ki združuje ljudi, ki potujejo z letalom. Poskrbi, da se posamezniki srečajo in spoznajo preden odpotujejo z istim letalom.
Wingman aplikacija
Vir: Google
 • SINGLE MUSLIM
  Občasno je pri zmenkarijah ovira tudi vera. Aplikacija Single Muslim poveže tiste ljudi, ki so po veri zapriseženi Islamu.
 • JSWIPE
  Je skoraj enaka aplikacija kot Single Muslim, le da ta povezuje Jude. Zaradi številnih filtrov iskanja obstaja velika verjetnost, da boste našli ljubezen svojega življenja.
Vzemi v roke telefon in si čimprej naloži aplikacijo po tvojem okusu. Za vse tiste uporabnike, ki jih že uporabljate imamo nalogo – zapiši v komentar ali si že srečal/a svojega življenjskega sopotnika s pomočjo aplikacije ali ste bolj zapriseženi spoznavanju v živo.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji