Ali šobljenje ni več v igri? Se bomo po novem valjali po tleh?

Selfi z daljine nog bo fantastičen!

Se še spomnite iznajdbe Selfie Stick – Selfie palica? Palica s teleskopskim ročajem je preteklost, sedaj potrebujete Selfie Feet!
Kaj je Selfie Feet?
selfiefeet
Vir: Google
Je magnetno držalo za pametni telefon, ki ga lahko pričvrstite na stopalo oziroma čevelj in z daljincem prostoročno posnamete selfi. S pomočjo daljinca Bluetooth posnamete selfi brez rok s perspektive stopala oziroma čevlja.
Držalo za telefon lahko poleg nog nosite tudi okoli roke, hkrati pa je držalo tudi sledilnik predmetov, ki uporablja brezžično povezavo. Sledilnik predmetov je namenjen temu, da ne boste več izgubljali oziroma pozabljali stvari.
bluetooth FelfieFeet
Vir: Google
magnet v avtomobilu
Vir: Google
Magnetno držalo vam hkrati omogoča, da lahko na kovinske površine obesite ključe, denarnico ali telefon in podobno. Magnet je tudi dovolj močan, da lahko prenaša športno kamero. Držalo Bluetooth pa lahko ovijete okoli steklenice ali pa ga pričvrstite za ventilator avtomobila.
Torej SelfieFeet ni samo pripomoček s katerim lahko iz oddaljenosti posnamete posnetek sebe, je veliko več. Z njim vam bo marsikatera zadeva v življenju olajšana!
Trenutna cena SelfieFeet na platformi za množično financiranje je 23 evrov, v redni rpodaji pa bo cena postavljena okoli 40 evrov.
Oglejte si še podroben video, na kakšen način vse lahko uporabljate SelfieFeet!
Prijeten ogled! V primeru, da želite podeliti svoje mnenje o inovaciji te zabavne elektronike, pustite svoj komentar!

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji