Dame, spet je veseli december tukaj in čas je, da pokažete družbi, kako znate zasijati. Spodaj vam predstavljamo dve zimski trend kolekciji CATRICE in essence, s katerima boste v teh decembrskih dneh zagotovo v središču pozornosti. Tako doma kot drugod – in to ne samo pri moških. 🙂

CATRICE “Glitterholic” – za veliki pok na koncu leta

Dame, v decembru je ponovno čas, da zasijete svetlo kot zvezde! V povezavi z ličenjem ne obstaja pojem, kot je preveč bleščic. S svojo omejeno kolekcijo “GlitterHolic” vam v tem času Catrice ponuja ravno prave trend izdelke za bleščeč videz: sijoče šminke, paleto senčil in osvetljevalec v popolnoma ujemajočih barvah in z različnimi efekti. Ti omogočajo vsaki ženski ustvariti njen osebni videz za božično zabavo ali novoletni večer. Ne glede, kakšen videz boš izbrala, v decembru s CATRICE vsaka ljubiteljica lepote postana prava “glitterholičarka”. A to še ni vse: že ob samem pogledu na visokokakovostno embalažo z bleščicami se bodo vsaki ženski zasvetile oči!

Šminka Glitter Lips

S to izjemno šminko bo novoletni poljub zagotovo vrhunec večera. Tri intenzivne barve
ustvarijo privlačen make up za ustnice z bleščečim zaključkom. Zaradi svoje kremne
teksture so šminke izjemno prijetne na občutljivi koži ustnic.

Paleta senčil za oči

 

Kaj je potrebno za ustvarjanje privlačnega videza? Dve visoko pigmentirani paleti senčil, vsaka z devetimi usklajenimi odtenki, zagotavljata popoln vau trenutek na zabavi. Pudrasta senčila v Glitterholic paleti senčil – z zaključki od mat, kovinskih, nežno sijočih, pa vse do intenzivno bleščečih barv – lahko uporabiš za ustvarjanje intenzivnih efektov ali nežnih poudarkov. Vgrajeno ogledalo vam omogoča, da občudujete svoj make up ali da ličila osvežite na poti.

Trojni osvetljevalec

Ste razpoložene za nežen sijaj? Svilnata tekstura treh odtenkov v obliki diamantov vam
omogoča tako individualno poudarjanje delov obraza kot tudi nežnega “all-over” sijaja.
Popoln trio v paleti, s katero se od starega leta poslovite na bleščeč način!

Essence – “From Santa with Love”

Bleščice in zvezdni prah. Božič je čaroben praznik! Kamor koli pogledaš, se vse
sveti in blešči. Bleščice so v božičnem času obvezne, saj v prihajajočih božičnih
zabavah preveč bleščic nikomur ne škodi. Od sredine novembra do konca
decembra essence trend kolekcija “from santa with love” ponuja vse, kar
potrebujete za čudovit videz: od osvetljevalca za obraz & telo do palete senčil in
nalepk za nohte z božičnimi motivi. In ker je božič čas ljubezni, essence trend
kolekcija ponuja tudi navdih za sladke ideje za darila. Prozoren čopič s
plešočimi bleščicami ali grelna blazinica, ki preprečuje, da bi roke v tvojem
najljubšem zimskem plašču zmrznile, ne bodo samo tebi polepšale
božičnega večera.

Umetne trepalnice

Božiček se s temi dolgimi, gostimi trepalnicami zagotovo ne more upreti vašemu trepetavemu pogledu! Trepalnice preprosto pritrdite na svoje trepalnice s priloženim lepilom in vaš božični videz je pripravljen.

Čopič za senčilo

V kolekciji je tudi “stajliš” orodje za oči s snežinkami in zlatimi zvezdicami: bleščeči božični motivi sijejo v prozornem čopiču za senčilo. Zaradi nagnjenih ščetin lahko vsako senčilo zelo natančno nanesete in si zagotovite popoln videz.

Paleta senčil za oči

Paleta senčil omogoča dih jemajoče make up stile za oči pod božičnim drevesom. Paleto sestavlja 12 visoko pigmentiranih odtenkov z zelo kremno teksturo. Od svetlega breskovega tona do igrivega roza ter intenzivno rdečerjavega, od kovinskih do sijočih in super bleščečih – lahko ustvariš različne videze in efekte na očeh, o katerih bo Božiček
razmišljal še dolgo po božiču. 🙂

Nalepke za nohte

Essence nalepke za nohte so zdaj na voljo v modernih motivih za še posebej kreativno in originalno božično poslikavo. Sedaj je lahko vsaka ženska “nail artist” in okrasi svoje nalakirane nohte z majhnimi zvezdicami ali božičnimi drevesci.

Osvetljevalec za obraz & telo

Ste razpoložene za nekaj glamurja na koži? Poskusite z osvetljevalcem za obraz & telo! To je prava zvezda med izdelki: nežno sijoča tekstura je prijetna in nudi bledi zimski koži na obrazu in dekolteju čuten vau-efekt.

Čopič za puder

Nanašanje pudrastih izdelkov za popoln božični videz še nikoli ni bilo preprostejše! Mehke ščetine nudijo prijeten občutek na koži in optimalno zabrišejo teksturo. Posebnost čopiča: če stresete prozorni ročaj čopiča, v njem poplesavajo majhne snežinke in zlate zvezdice.

Grelne blazinice

Ste že utrujene od tega, da imate pozimi vedno mrzle roke? Grelne blazinice za večkratno uporabo z zvezdniškim dizajnom so tukaj v pomoč! Idealne za majhno darilo ali da med božičnim sprehodom v najljubšem plašču zagrejejo vaše roke. Preprosto aktivirajte majhno srebrno ploščico in uživajte v 60 sekundah toplote.

Obe kolekciji (omejena zaloga) bosta v drogerijah DM, Leclerc Maribor, drogeriji Ilirija, Spar Citypark in Qlandija Maribor, izbranih Mercator Hipermarketih in na Ličila.si na voljo od novembra pa vse do januarja 2020. Dame, pohitite! 😉

Avtor. M.J.