Moška moda je zelo spremenljiva, vendar po nedavnih kolekcijah lahko zlahka ocenimo na katerih kosih oblačil bo največ poudarka. Od preporoda uličnega sloga iz 90′ do milimetra natančno prilagojenih moških oblek. Vse kaže na to, da bomo letos priča veliko novim trendom.
1. Obleka
Obleka je kos oblačila, ki se znajde v prav vsaki moški garderobi in tudi prav je tako. Ne delite svoje garderobe na poslovno in vsakodnevno, za razliko poizkusite obleči zgornji del obleke in ga oblecite z jeans hlačami.  Najboljši izgledi so tisti ki predstavljajo raznolikost med oblekami. Obleka je lahko kos, ki ga oblečete tako v službo, kot tudi na pozno večerjo. Le spremenite kravato ali pa enostavno sprostite malo ovratnik.
moška moda
vir: Google
2. Škornji
Praktični škornji so v letošnjem letu tako rekoč nuja. Za tiste, ki živijo v hladnih razmerah in so bolj izpostavljeni mrazu je to kos oblačila, ki ga lahko nosijo čez pomlad, jeseni in pozimi. Prednost škornjev od ostale obutve je ta, da so primerni za prav vsak kos oblačila. Črna in rjava sta barvi, ki prevladujeta pri škornjih.
moška moda
vir: Google
3. Ulična oblačila
Moda iz ulice je letos naredila korak bližje inovativnosti in ponudila s kar nekaj novimi kosi oblačil. Plašč in pa trenirka bosta letos najbolj trendovski oblačili v tem segmentu. Najnovejši ulični modni trendi ne pomenijo visečih ‘baggy’ hlač, temveč udobne hlače, ki se lepo podajo z polo majico ali majico z navadnim ovratnikom. Vsekakor primerno za moške, ki gredo radi na ogled tekme ali pa na kavo v isti opravi.
moška moda
vir: Google
4. Kratke pričeske
V preteklih letih so bile bolj popularne daljše pričeske. Nič več, večina moških se namreč odloča za kratke pričeske. Tako imenovani ‘fade’ je slog, ki ga videvamo vse bolj pogosto. Fade je oblika, pri kateri se lasje stopnjujejo od najkrajših do najdaljših od spodaj navzgor. Ne bojte se je preizkusiti tudi vi.
moška moda
vir: Google
5. Superge
Udoben, lahek in stilski kos oblačila, pri katerem ne morete zgrešiti. Superge so in bodo ostale trend v svetu mode še precej časa. Kombinirane s hlačami, dodajo vašemu videzu sproščujoč in hkrati aktiven izgled. Prav tako, pa jih lahko uporabite v poletni kombinaciji z majico in kratkimi hlačami.
moška moda
vir: Google
Kateri kos oblačila celotni izgled naredi najbolj trendovski? Zapišite v komentar spodaj.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji