Medtem ko se na vsak način trudiš, da bi bila privlačna nasprotnemu spolu, te bodo nekatere stvari s seznama presenetile. Imajo ravno nasproten učinek. V želji, da bi se pred moškim pokazala v najboljši luči, se mogoče niti ne zavedaš, da si z nekaterimi navadami prej škoduješ kot koristiš.
Da boste imele kontrolo nad situacijo in našle pravega moškega zase, smo vam pripravili seznam stvari, ki se moškim zdijo neprivlačne.
Pretiravanje z ličili
Verjetno se skoraj vsem ženskam zdi, da nam ličila, kot so puder, maskara, rdečilo za ustnice in senčilo za oči, pomagajo do lepšega videza, a moškim to ni najbolj všeč. V mejah normalne (da je naš obraz še vedno videti naravno) je lepo, ko pa pretiravamo, nismo več to, kar smo v resnici. Moški opazijo naravno lepoto, ne umetne.
neprivlačne
pexels.com
Opravljivka
Mogoče se ti zdi zabavno tudi z moškimi deliti najnovejše govorice in zgodbice, njim pa ne tako zelo. Medtem ko se tebi zdi dobro, da ohranjaš pogovor in s sproščeno temo sprostiš ozračje, se njemu zdi, da ti primanjkuje samozavesti in posledično grdo govoriš o drugih. Veliko ljudi, ki imajo probleme s samozavestjo, opravlja druge, da sebe dvignejo. Moški imajo radi ženske, ki imajo zdravo samozavest, se cenijo in ne tlačijo drugih, da se počutijo bolje.
Preveč samozavesti
Medtem ko je samozavest kvaliteta, ki moške na ženski privlači, je pomembno, da poznamo razliko med biti samozavestna in biti domišljava. Vase moraš verjeti, biti moraš ponosna na svoje dosežke in se zavedati svojih vrlin, a šopirjenje odbija vse. Narcisoidnost ni nikoli zaželena. Dovoli moškemu, da sam spozna, kako izjemna si.
Blatenje bivšega
Čeprav se ti zdi, da ima grdo govorjenje čez bivšega pozitiven učinek, moški menijo drugače. Res je, da mu želiš pokazati, da si ga prebolela in da ga nima kaj skrbeti, a rezultat v njegovi glavi je lahko ravno obraten. Zato pusti preteklost pri miru in daj priložnost prihodnosti.
neprivlačne
unionfilms.org
Igranje nedostopnosti
Moške sicer privlači nedostopnost, saj so po naravi lovci, vendar je razlika med neodvisnostjo od drugih in med ne biti na voljo. Igranje te igre se jim zdi zelo nezrelo, zato je pomembna zmernost.
Žurerka
Ženske velikokrat mislijo,da moške privlači dejstvo, da ženska veliko žurira in s tem kaže, da se zna zabavati, a ni čisto tako. Po navadi je na zabavi prisoten alkohol, ki je odgovoren za nepremišljena dejanja in slabe odločitve. Lahko imajo občutek, da se s ponočevanjem izogibaš odgovornostim in uživaš ob tem, da si vedno v centru pozornosti, predvsem pri nasprotnem spolu.
Strinjanje z njim v vsem
Moškim se zdi neprivlačno, če se ženska z njim v vsem strinja in nikoli ne izrazi svojega mnenja. Izražanje lastnega mnenja omogoča partnerjema, da se še bolj spoznata in poglobita svoj odnos.
Najpomembneje je, da si pred moškim to, kar si v resnici. Pravi moški te bo sprejel, takšno kot si in ne takšne, kot si želiš, da bi bila.

 

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji