Navdihnjena s svetovnimi modnimi prestolnicami, Catrice predstavlja svoje lepotne novosti v kolekciji za jesen / zimo in se pri tem osredotoča na štiri glavne trend teme. Živeti individualnost, pritegniti pozornost in pokazati svojega „umetnika ličenja po srcu”. Spodaj vam predstavljamo trende in raznolikost za vsestransko jesen oz. zimo – s Catrice.

Vizualni WOW efekti:

Tiste, ki želijo s svojim videzom bolj izstopati, morajo dandanes globlje seči v svojo “vrečko trikov”: predvsem tiste, ki izstopajo s svojim kreativnim, edinstvenim slogom bodo na Instagramu požele veliko pohval. Prav zato ti dve “must-have” inovaciji s kristalnim sijajem in kovinskim učinkom zasijeta na ustnicah in obrveh.

Lepota čistosti!

Spoznajte našo novo CLEAN ID linijo! Sestavljena je iz čudovitih lepotnih izdelkov, ki vsebujejo maksimalen odstotek naravnih sestavin in so kar najbolj eko-prijazni. So
brez parabenov, silikonov, mikro plastike, mineralnih olj, čistega palminega olja,
eksotičnih sestavin, kafre, deklariranih dišav in akrilnih spojin – ter skladne z
motom “vse kar potrebuješ in nič več”. Seveda so izdelki – tako kot vsi Catrice
izdelki – prijazni živalim in narejeni brez testiranja na živalih. Hkrati so tudi 100%
veganski. Izdelki so narejeni iz kartona in recikliranih materialov. Embalaža je bila
izdelana s čim manj plastike.

Ultra nastop!

Dnevi, ko moramo skozi kopalnico pohiteti, so dandanes zelo pogosti – in takrat namesto izvajanja zapletenih lepotnih eksperimentov posežemo po preverjenih “go-to” ljubljenčkih. Poleg hitre, natančne in preproste uporabe je nujna tudi obstojnost izdelkov, ki morajo biti sposobni vzdrževati našo 24-urno dnevno rutino.

Barve in oskrba!

Ena plus ena je tri – konec koncev z izdelki, ki združujejo več različnih prednosti, pridobimo tudi na dragocenem času. Nega in barva? Seveda, prosim! Negovalne sestavine plus čudovit sijaj? Absolutno! Kadar je govora o dodatnih prednostih, je več zagotovo več.

Več o sami Catrice kolekciji jesen / zima najdete tukaj >>.

Avtor: M.J.