Naravni videz brez make-upa je še vedno na vrhu seznamov priljubljenosti pri vsaki ženski, zato je to tehnika, ki jo morate zagotovo obvladati, če želite ostati v trendu. Tu se lahko začnejo težave, saj za vse, kar se trži kot »lahka lepota«, pogled brez ličenja zahteva veliko truda, spretnosti in pravega izdelka. Preberite si nekaj nasvetov, kako lahko zasijete brez make-upa.

PRIPRAVA KOŽE JE NAJPOMEMBNEJŠA

Če je vaša koža videti brezhibna, vendar naravna, je vse pripravljeno. Preprosto povedano, morate si prizadevati za zmanjšanje uporabe izdelka, ko pridete na dejanski make-up. Da bi to dosegle, morate svojo kožo narediti čim bolj zdravo in lepo.


Drugi del ustvarjanja popolnega “no make up” videza je pripravljanje vaše kože, tik preden začnete uporabljati ličila. Temeljito jo boste morali hidratizirati s kremo, ki ne bo samo vlažila in izboljšala sijaja kože, temveč bo tudi pomagala ohranjati čas trajanja te nege
Če imate suho kožo, ne oklevajte z uporabo dveh različnih vrst vlažilcev, pri čemer je eden od njih na oljni osnovi. To bo pripomoglo k ustvarjanju “mladostnega” videza, ki pogosto gre z roko v roki “z ličilom brez ličila”.
Pri pravilni uporabi lahko barvice, korektorji in konturni izdelki izpadejo popolnoma neopaženi. Kaj bodo ljudje opazili, je bolje definirana oblika vašega obraza in dotik zdravega sijaja vaše kože. Tudi nekaj manjših pomanjkljivosti, ki jih korektor ne bi mogel obvladati, bo le okrepilo videz brez ličenja. Če vaša koža potrebuje dodatne nanose po tem, uporabite kremo, ki se prilagaja tonusu kože.

NE POZABITE NA LASE

Obstaja ena zelo pomembna stvar, ki jo morate imeti v mislih. No make up videz se ne ustavi pri vašem obrazu. To je bolj modni trend kot zgolj tehnika ličenja. To pomeni, da mora celotno telo za zaključek tega videza zasijati z naravnimi lepotami.

Naslednji korak po dejanskem ličenju so vaši lasje. Danes je na voljo že veliko odtenkov naravnih barv. S profesionalno kakovostjo teh barvnih tretmajev bodo vaši lasje videti naravno zdravi in ​​z briljantnim sijajem, tudi če jih pobarvate.

IZBERITE KOZMETIKO NA PODLAGI KREME

Skrivnost najboljših izdelkov za make-up za no-make up videz je, da izberete tiste s kremasto strukturo. Bolj se prelivajo in so videti bolj naravno na koži. Poleg tega so na voljo tudi v različnih naravnih odtenkih, kar pomeni, da bodo vsi lahko našli popolno ujemanje z barvo kože.

Uporabite dotik bronzerja v prahu na koncu vašega ličenja, da izničite “kremast” videz, ki bi ga lahko oddajala ličila. V poletnih toplih mesecih morate biti še bolj previdne, ko se znojite in ves trud ličenja izgine z vašega obraza. Svoj arzenal lepotnih izdelkov boste morale nositi s seboj, da boste lahko popravile svoj videz, če pride do tega.

ZASIJTE NAMESTO RDEČICE

Pozabite na tradicionalne metode nanašanja rdečil na lica. Če želite ustvariti resnično osupljiv videz brez make-upa, boste morale ustvariti iluzijo, da je vaš obraz naravno zardel, tako kot če bi spet imele 15 let in se pogovarjale s svojo (najstniško) simpatijo.

Da bi dosegle ta učinek, boste potrebovale kremno rdečilo v tonu, ki je zelo blizu naravni rdečici vaše kože. Nanesite ga previdno na lica, nos in čelo.

Z ličili ali brez ste ženske še vedno najlepša bitja! 🙂

Avtor: M.J.