Tokrat smo za vas pripravili naš izbor 10 najlepših žensk na svetu. Preberite, katere so po našem mnenju tiste lepotice, ki jemljejo dih in pozornost, kamor koli pridejo.

1. Mozdah Jamalzadah

Mozhdah in njeni starši so že pri petih letih zapustili svojo državo Afganistan, da bi se izognili težavam, ki jih je prinesla državljanska vojna, ki je razdelila okrožje. Naselili so se v Kanadi, kjer se je mlado dekle ogrelo za glasbo, da bi ji pomagala pozabiti preteklost. Med študijem je napisala in posnela pesem, plod lastnega ustvarjanja, z naslovom Afganistansko dekle. Njen glas je postal vir navdiha za mlade ženske v Afganistanu.

2. Anne Curtis

Lepa filipinsko-avstralska igralka je mega zvezda v svoji državi Filipini. Njena izstrelitev med slavne se je zgodila sredi leta 2000, ko je nastopala v glavni vlogi “žajfnici” s 140 epizodami Kampanerang Kuba. Od takrat jo zaposlujejo za glavne vloge v več drugih TV dramah in je celo gostila resničnostne in popoldanske oddaje.

3. Aishwarya Rai

Ta bollywoodska igralka je od prvotnega filma v Iruvarju 1997 nastopila v več kot 40 filmih. Njen šarmanten pogled pusti, da gledalci zadihajo in spet čakajo na njen naslednji bollywoodski nastop.

4. Adriana Lima

Adriana je brazilska igralka in manekenka, ki je že od leta 1999 tudi pri Victoria’s Secret Angel. Leta 1996, ko je bila stara komaj 15 let, so jo imenovali “Supermodel Brazilije“. Leta 2008 je nastopila v komediji TV serija Ugly Betty.

5. Amanda Cerny

Amanda je najbolj znana po svojih video posnetkih o fitnesu na YouTubu in po številnih nastopih. Na svojem kanalu YouTube ima več kot 1,5 milijona naročnikov in na svojem Instagramu več kot 16 milijonov sledilcev.

6. Blake Lively

Blake Lively, hči igralca Ernieja Livelyja, je najbolj znana po vlogi Serene van der Woodsen v TV dramski seriji Gossip Girls. Lepotica je velika oboževalka Martha Stewarta in upa, da bo nekega dne imela lastno podjetje za okraševanje domov.

7. Ashley Graham

Ameriška manekenka Ashley Graham je navdih vsem ženskam na svetu. Ona ni samo čudovito lepa, ampak je tudi aktivistka za močnejše modele. Nastopala je v modnih revijah, kot sta Glamour in Elle.

8. Dakota Johnson

Dakota je najbolj znana po ponavljajoči se vlogi Anastasi Steele v franšizi filma Petdeset odtenkov sive. Igrala je tudi manjšo vlogo kot Amelia Ritter brez hlač v The Social Network, skupaj z Justinom Timberlakeom.

9. Taylor Hill

Ta Victoria’s Secret Angel si je najprej prizadevala, da bi postala telovadka, a po odkritju drugih talentov, ko je bila mlada najstnica, se je izredno dobro odrezala v modni industriji. Uvrstila se je na številne spletne sezname lepotic in sezname seksi žensk v revijah.

10. Fahriye Evcen

Ta turška igralka se je predstavila v vlogi Ask Sana Benzerja in je bila deležna izjemno negativnih kritik. Kljub grdim komentarjem, ki jih je film prejel, so jo pohvalili zaradi njenega igralskega talenta in seksi videza.

Vsak si lepoto seveda razlaga po svoje. Kakšen bi bil pa vaš izbor TOP 10?

Avtor: M.J.