Vsako leto prihajajo novi trendi, ki jim ženske rade sledijo. V letošnjem letu se nekateri vračajo nazaj, ko smo jih že skoraj odpisali. Morda lahko samo malo “pobrskate” po omari.

Znano je, da se navdih najde povsod. Tako pravijo tudi številni modni blogi, ki opisujejo in začrtajo marsikatere kombinacije, ki jih danes upoštevamo za trend. Malo težje pa je predvideti, kateri se bodo obdžali in uveljavili. Pozornost bomo posvetili vsakdanjim modnim kombinacijam oblačil, kateri so ali bodo zagotovo, del vašega najljubšega “kotička”.
  • Opazen pas

Pozabite na prepasane oblekice in jopice. Najbolj opazen trend med modnimi dodatki je zatikanje majice v kavbojke, katere je krasil pas. Zahvaljujoč Alessandru Michelu ( Gucci ) vse zvezdnice, modne blogerke in manekenke na tak način nosijo pasove. Leta trendov, ko niso poznali nizkega pasu, so sedaj zopet na voljo z visokimi skinny kavbojkami. Kombinirate lahko z potiskano majico ali srajčko.
visok pas
vir: Pinterest
  • Vezenine

Vezenine v tem desetletju so prefinjene in tudi v osnovi imajo drugačen vzorec kot v 90-ih. Vidimo jih na blazerjih, kavbojkah in plaščih, paziti pa moramo kako jih kombiniramo z kosi oblačil. Da celotni videz ne izpade preveč kičasto, jih je najbolje kombinirati z enobarvnimi, klasičnimi in nevpadljivimi kosi, saj je vezenina tista, ki izstopa.
blazer
vir: Pinterest
  • Nežen nakit

Dizajnerski kosi, ki bodo vedno pravi modni dodatek, ne glede na stil. Minimalistične srebrne, zlate verižice in zapestnice pustijo eleganten pridih vsaki kombinaciji, ki jo nosimo. Prefinjeni kosi nakita se lahko nosijo samostojno ali v kombinaciji z drugimi zapestnicami, uhani, prstani, zelo dobro pa se ujamejo z različnimi “choker-ji”.
simple nakit
vir: Pinterest
  • Majice z grafičnimi potiski

Vintage majice, ki ste jih nosili samo v domačih prostorih ali za spat, so priplavale med letošnje trende. Čas je da grafični potiski najljubše skupine, podob znanih ali legend, zopet krasijo majice (izogibamo se neprimernim sloganom). Kombinirajo se z blazerji in elegantnimi hlačami, ter tako pokažemo, kako je lahko elegantno zelo udobno.
metalica shirt
vir: google
  • Visoki škornji – čez koleno

Niso novost, ampak s trendom prihajajo tudi novi modeli obutve. Dobro nas zavarujejo pred mrazom, saj je toplo tudi ko oblečemo žabice in krilo, ki lahko prekrije vrh škornjev. Eleganti so s peto ali brez in skoraj vsa ženska populacija jih kombinira, saj sovpadajo z vsemi vrstami stilov.
visoki škornji
vir: google

 

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji