Marsikatera si včasih zaželi drastično spremembo frizure in to dosežeš najhitreje s skrajšavo sprednjih las na fru-fru. Takšna sprememba je in vedno bo prava izbira za vsako obliko obraza. Ampak, še preden se odločiš za drastično spremembo, razmisli o tem, da bi si za en dan omislila umetni fru-fru.
Če te je strah kakšen bo izgled fru-fruja in čakanja, da bodo tvoji lasje ponovno zrastli, potem je najbolje, da se odločiš za umetnega. Lahko ga kadarkoli pripneš in odpneš z las, če pa si se odločila za spremembo, pa nikar tega ne počni sama ampak se odpravi v salon, kjer bo frizer poskrbel, da bo fru-fru pristajal tvoji obliki obraza. To je ključnega pomena, saj bo vsakodnevno krasil tvoj obraz.
  • Če imaš obraz v obliki srčka bo stranski fru-fru najbolj uravnotežil in omilil špičasto brado.
frizura
Reese Witherspoon
  • Če imaš okroglo obliko obraza, ti bo zagotovo pristajal frufru, ki je širok le toliko, da sega do konca očesa na vsaki strani. Če sega čez celo čelo bo zgolj poudaril širino obraza.
frizura
Christina Ricci
  • Če imaš kvadratno obliko obraza razmisli o redkejšem in daljšem fru-fruju. Naj sega do ličnic in naj s svojo mehkobo uravnoteži poudarjeno čeljust.
frizura
Olivia Wilde
  • Če imaš ovalno obliko obraza si prava srečnica! Simetrična struktura omogoča, da poskusiš vse možne stile fru-fruja. Trenutno je najbolj trendovski gosti fru-fru, privošči si ga.
frizura
Taylor Swift
  • Če pa imaš podolgovat obraz se lahko poigraš s sprednjimi lasmi, tako da fru-fru na sredini malo razmakneš. Dokazano ta stil fru-fruja pomladi.
frizura
Brigitte Bardot
Tako, naj ti bodo nasveti v korist, zdaj pa je samo še čas za tvoj pogum in spremembo. Še vedno se lahko odločiš za “test” z umetnim fru-frujem ali pa enostavno odkorakaš do svojega najljubšega frizerja.
Deli med prijateljice in v komentar zapiši kakšnen fru-fru stil ti najbolj pristaja.

 

 

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji