Opažamo, da je že nekaj časa moderno imeti dolge, goste in temne trepalnice. Določen odstotek žensk ima v genih prav vse tri lastnosti, a še vedno prevladujejo tiste, ki si takega videza le želijo.

Ženske smo nagnjene k temu, da rade poudarimo oči, saj so ogledalo naše duše. Ker želimo da je naš pogled nadvse prodoren in zapeljiv, si z raznimi pripomočki pomagamo, da bi bile dolge in razkošne. Med take pripomočke spadajo maskare in umetni nadomestki, klešče ter drugi kozmetični triki.

umetne trepalnice

Že znana tehnika, ki nam omogoča dolge, goste in temne trepalnice, so umetne trepalnice. Ta tehnika se je sicer približala želenemu, ampak je dostikrat izpadla preveč očitno in nenaravno. Obstaja še en način, ki je popolnoma naraven, brez umetnih podaljškov, bolečin in stranskih učinkov. Spoznajte inovacijo na področju znanosti v kozmetični industriji, katere prednost je tudi priročna uporaba, saj vam prikrajša pot do kozmetičnih salonov. Uporabljate jo lahko kar v svoji kopalnici.
Zakaj se številna dekleta odločajo za Lux-Factor Eyelash serum za podaljševanje trepalnic, nam je razložila Iris Mulej, slovenski model.
serum Eyelash
“Serum ne draži oči, je zelo priročen in po rednem nanašanju zjutraj in zvečer sem kmalu opazila razliko. Škoda, da ga nisem odkrila že prej. Koliko denarja in časa bi prihranila na make-upu. Zdaj sem lahko na revijah in dogodkih brez umetnih trepalnic, saj so se mi že po enem mesecu uporabe Lux-Factor seruma, trepalnice čisto obnovile. Bolj goste in daljše so ter močne, kot bi bile umetne.” Iris Mulej
Iris Mulej in njene trepalnice
Iris Mulej
Redna uporaba vas bo presenetila. Ko serum začne delovati boste opazile neverjetno razliko. Zelo hitro boste ugotovile, da so trepalnice gostejše, daljše in najbolj pomembno, močnejše.
Jasna Kuljaj in njene trepalnice
Jasna Kuljaj
Vaš pogled bo postal zapeljiv z vidno daljšimi in glamuroznimi trepalnicami. Samozavest in izzivalnost pa bosta kar žarela iz vaših oči. Zaradi tega bo videz vaših trepalnic bolj pristen pa tudi zdrav!

 

Nadiya Bychkova in Lux-FactorPlesalka in manekenka Nadiya Bychkova je povedala: “Po dveh tednih uporabe seruma za trepalnic LuX-Factor so že vidni prvi rezultati. Sem zelo navdušena, gotovo bom nadaljevala uporabo in, kot kaže, umetnih trepalnic ne bom več potrebovala niti na odru!”
Gre za najbolj čisto in varno ter naravno formulo za rast trepalnic. Serum za rast trepalnic je primeren tudi za občutljive oči, saj ne povzroča nadležnega in pekočega občutka v očeh. Sestavine so naravne in klinično testirane, ni pa testiran na živalih! Serum ustvari sloj zaščite, zaradi katerega se vaše trepalnice manj lomijo in manj izpadajo.
Za Lux-Factor je podala svoje strokovno mnenje tudi magistra farmacije, Nina Šurbek Fošnarič.
“Nad serumom za rast trepalnic Lux-Factor sem navdušena, saj ima vse potrebne certifikate, vsebuje preverjene naravne sestavine, je popolnoma varen, brez stranskih učinkov in izredno učinkovit. Kot strokovnjakinja, magistra farmacije, absolutno priporočam uporabo klinično testiranega seruma za rast trepalnic Lux-Factor.” Nina Šurbek Fošnarič, mag. farmacije.

naravne trepalnice

Za dodatne informacije in naročilo obiščite spletno stran.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji