Gala večeri so vedno zelo prestižne prireditve. Tukaj je idealna priložnost, da prebudite boginjo v sebi in zasijete v soju žarometov.
Bržkone pa se morate držati določenih pravil, ki veljajo pri tovrstnih večerih…
Obleka
Bodite glamurozni in naj vas pri tem ne bo sram. Brezskrbno pretiravajte z dolgimi večernimi oblekami in glamuroznimi modnimi dodatki. Čeprav bi se morda bolje počutili v navadni večerni obleki, postajajo vse bolj moderne tudi obleke, ki so ravno nad koleni. Ne bojte se prekršiti kakšno modno pravilo. Če ste dovolj drzni, lahko poskusite tudi z dolgimi zarobljenimi hlačami ki so spodaj široke (podobne moškim). Toda pazite, da temu prilagodite celoten ‘outfit’.
gala prireditev
https://www.pinterest.com
Čevlji
Visoke pete so bolj kot ne pravilo, zato vam predlagamo, da jih obujete, saj z njimi ne morete zgrešiti. Sandali in odprti čevlji z nizko peto so lahko tudi lepi in udobni, vendar jih v tem primeru raje pustite doma. Svetujemo vam da poskušate uskladiti barvo vaše obleke ali celotne toalete z vašimi čevlji.  V primeru, da nikakor niste oseba za visoke pete, lahko obujete tudi čevlje z nizkim podplatom, poskrbite le, da bodo glamurozni in vpadljivi.
gala prireditev
https://www.pexels.com
Nakit
Nakit, ki ga boste izbrali mora dopolnjevati in ne tekmovati z vašo obleko. Če ste izbrali kričečo obleko polno bleščic, potem izberite kakšnem manj vpadljiv kos nakita. Veliki kosi nakita pridejo v poštev takrat, kadar mislite da le obleka ni dovolj in si želite dodati še tisti kanček glamurja. Biseri, diamanti in zlato so po navadi tradicionalni izbor. Karkoli pa boste oblekli nase, ne izgubite občutka za sofisticiranost.
gala prireditev
https://www.glamratna.com
‘Make-up’
Sedaj, ko smo obdelali vašo garderobo, se je potrebno še lepo naličiti. Gala večeri se vedno dogajajo ob pridušenih lučeh in v bolj temnem ambientu, zato se nikar ne zadržujte in izpostavite, da ste se potrudili z svojim ‘make-up’-om. Poskušajte izbrati en del vašega obraza, kateremu boste posvetili več pozornosti. Če ste izbrali sexy pogled in se odločite poudariti oči, potem nikar ne pretiravajte z rdečo šminko na ustnicah. V nasprotnem primeru, pa lahko izberete rdečo šminko in rdečilo ter le za odtenek potemnite svoje oči. Tako bodo prišle bolj do izraza vaše zapeljive ustnice.
gala prireditev
https://www.pexels.com
Kateremu detajlu pa ti posvetiš največ pozornosti, da zasiješ v vsej svoji luči? Napiši v komentarje…

 

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji

DELI