Ste se kdaj spraševali, zakaj lahko veliko poveš o osebi že samo, če jo pogledaš?
Odločitve, ki jih sprejmemo preden zapustimo hišo, imajo veliko večji pomen, kot si lahko mislimo.
Način s katerim se predstavimo svetu – od tega kako se oblačimo, pa do oblike naših obrvi – lahko ogromno pove o naši osebnosti, še predno z nekom spregovorimo. Zato tudi ni nobeno presenečenje, da barva šminke, ki jo najraje izberemo veliko pove o nas.
Svetlo rdeča
Svetlo rdeče ustnice predstavljajo drzno stališče. Ta barva predstavlja samozavest in če si nadenete to barvo pomeni, da ste zelo strastna oseba. Uživate v tem, da vas drugi občudujejo in se ne obremenjujete s tem, da vidijo vašo strastno plat. Za tiste, ki vam primanjkuje drznosti in samozavesti, bo rdeča šminka poskrbela za to.
šminka
http://www.fontanabeautyvibes.com
Breskev
Barva breskve kaže kako dobra oseba ste do vseh ljudi. Radodarnost in globoka skrb za družino in prijatelje sta prvine, ki stojita za to barvo. Bližnji ne bodo drugi nikoli prikrajšani ob vas. Za njih si vzamete čas, dajete pa jim energijo in ljubezen.
Močna roza
Ta barva upodablja zelo avanturistično življenje. Če si a ustnice nanesete to barvo ljudem sporočate, da se ne bojite pokazati svojo divjo stran. Čisto možno, da je vaša najljubša beseda ‘da’. Novim avanturam, novim ljudem, novi hrani in novim izkušnjam nikoli ne rečete ne. Zelo malo je stvari, ki se jih bojite.
šminka
http://www.redalicerao.com
Vinsko rdeča
Zapeljivost v vseh pomenih te besede. To prikazuje vinsko rdeča barva šminke. Ne mudi se vam doseči to kar si želite in zato si vzamete ves čas na tem svetu. Uživate v vsakem aspektu življenja in znate uživati v danem trenutku. Morda je to barva tudi za tiste, ki so v svoji zvezi že rahlo odtujene in iščejo poživitev, saj privlači moške poglede.
Črna barva
Črna šminka nikakor ne pomeni, da ste zlobna ali negativna oseba. Je pa res, da skrivate v sebi svojo temno stran. Zelo verjetno je, da imate smisel za črn humor in se ne sprostite zlahka. Za vas so svetle barve preveč sijoče in za vaš okus namenjene tistim, ki iščejo pozornost. Bolj blizu so vam grozljivke, indie glasba in knjige, ki so jih pisali uporniki. Raziskovati svojo temno plat je lahko zelo zabavno. Črna šminka in črna obleka sta lahko popolna kombinacija za raziskovanje delov vaše osebnosti, ki je bila do sedaj prikrita.
šminka
http://www.confusedsandals.com
V primeru, da želite spremeniti prvi vtis na človeka, je nova barva šminke dober začetek.
V komentarje zapišite, katero barvo pa najraje uporabljate vi in kaj barva pove o vaši osebnosti…

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji