Poleg tega, da so lepe, imajo še eno veliko prednost – vizualno podaljšajo noge in jih naredijo vitke – ne le noge, pač pa našo celotno postavo, zaradi česar jih boste imele še raje.
Znana dekleta in modne blogerke jih že nosijo, in če ne veste, kako in s čim jih kombinirati, imamo za vas nekaj koristnih nasvetov. Pomembno je, da veste, da jih lahko kombinirate s preprosto majico z napisom ali brez njega, z elegantno bluzo ali srajco. Če je treba, zaradi vremenskih razmer, se odlično podajo tudi z usnjeno ali bomber jakno, prevelikim puloverjem in dolgim ali kratkim blazerjem.
cvetlični potisk
cvetlični potisk

S svilenim zgornjim delom ali majico na eno ramo, boste v trenutku pripravljene, da greste ven s prijateljicami ali večerjo z dragim, zato je pomembno omeniti, da je najbolj priljubljen model teh hlač t. i. boyriend jeans raven ali pa tisti, ki ki ima hlačnice pod kolenom nekoliko širše (na zvonec), medtem ko je skinny model to pomlad v ozadju – tudi z njim ne boste nikoli zgrešile.

off shoulder
off shoulder
zvon
zvon
skinny
skinny

Hlače z visokim pasom se dobro kombinirajo s čevlji s peto ali platformo, odlično pa se podajo tudi v kombinaciji s teniskami, saj je v letu 2017 edino modno pravilo, da pravila ni. 🙂

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji