Za vas imamo nekaj ekskluzivnih vabil na eno od največjih nakupovalnih platform za ženske, moške in otroke z neverjetno nizkimi cenami za dizajnersko modo, ki se imenuje BestSecret.

Ta zaprta nakupovalna skupnost z več kot 3.000 mednarodnimi dizajnerskimi znamkami, kot so ‘Michael Kors’, ‘Levi’s’ in ‘Moschino’, ima vse, o čemer ste sanjali in si zdaj lahko privoščite. Najboljša stvar pri tem: vsa vračila so brezplačna.

Ste siti čakanja in želite takoj začeti nakupovati?

Božič in silvestrovo sta pred vrati …

… in vi ste obupani, ker v vaši garderobi ni nič prazničnega? Morda iščete pravo inspiracijo? Potem berite naprej, saj smo za vas pripravili nekaj elegantnih predlogov.

Ponujamo nekaj idej za praznična oblačila zanjo:

Letos ni nič “preveč bleščeče”, zato izberite tisto, kar vam najbolj ustreza. Lahko se odločite za klasično črno obleko znamke Guess in dodate nekaj blišča z vpadljivo clutch torbico Karla Lagerfelda ali pa zablestite z večerno obleko s tigrastim vzorcem, prav tako znamke Guess, ki jo lahko kombinirate s torbico v obliki srca znamke Weat za sijajen vstop v novo leto tigra.

Če vam bleščeči stil ni všeč, se lahko odločite tudi za navadno belo obleko znamke Escada in jo popestrite s clutch torbico Chiare Ferragni. Črni salonarji Karla Lagerfelda bodo dopolnili vsak videz, za katerega se odločite.

Ste navdušeni nad znamkami na BestSecretu? Potem si zagotovite povabilo in si oglejte več.

Seveda imamo tudi nekaj prazničnega navdiha zanj:

Lep suknjič in srajca sta vedno ravno prava izbira za vsako situacijo. Zakaj se torej ne odločite za lep, siv suknjič in srajco Jacquesa Britta? Če je to za vas preveč šik, lahko svojo belo srajco kombinirate s puloverjem iz volne in kašmirja znamke Malo. Skupaj s črnimi kavbojkami znamke LTB, črnimi čevlji znamke Bugatti in elegantno uro znamke Montblanc bo vaš praznični videz popoln!

Kdo pravi, da dekleta vedno zebe?

To je preteklost. Dolge, puhaste parke so the-kosi te zime, ki nam res pridejo na pomoč, ko je zunaj mraz. Super je to, da ima BestSecret veliko in ugodno ponudbo kosov, ki jih preprosto morate imeti, od znamk, kot so ‘Gant’, ‘b.vibes’, ‘IQ + Berlin’ in ‘Blonde No.8’!

Za vas smo izbrali nekaj elegantnih zimskih plaščev, ki jih lahko nosite s krilom ali obleko, ob pitju kuhanega vina na božičnem sejmu ali ko hitite na silvestrsko praznovanje.

Še vedno iščete božična darila?

Nogavice so vedno uporabne in vašim darilom dodajo zabaven pridih, še posebej, če gre za nogavice Happy Socks! Čudovite vrtnice v škatli in verižica Pdpaola z veliko začetnico njenega imena pa so lahko pot do ženskega srca.

Podarite svojim staršem lepo svečo za njihovo dnevno sobo, vaša mama pa bo morda navdušena nad omamno dišečim parfumom Jil Sander. Si je vaša sestra vedno želela torbico Michaela Korsa, a je zanjo predraga? Na srečo ima BestSecret vse izdelke po dostopnih cenah … in … kako srčkan je ta par skodelic?!

Upamo, da smo vas navdušili za široko ponudbo BestSecreta. Vabila, ki smo jih prejeli za BestSecret, so ekskluzivna in samo za naše bralce, zato pohitite, preden jih zmanjka.