Se je tudi tebi že kdaj zgodilo, da si si ob določenih dogodkih zaželel majico s prav posebnim napisom ali podobo na njej? Ali da si kdaj pri nekom dobil odlično idejo za majico, ki bi jo tudi sam želel imeti?

Na trgu se je pojavila nova spletna stran, ki omogoča, da lahko izdelaš majico, ki v vseh pogledih ustreže vam posebej. Platforma omogoča, da lahko uporabnik v spletnem urejevalniku sam ustvari grafiko, ki mu ustreza, in končno ni več omejen s številom barv, saj so majice natisnjene na sodobnih strojih v DTG tehnologiji, kar omogoča trajen, kvaliteten in mehak izpis. Izbran motiv lahko uporabnik preko spletne aplikacije zlahka postavi tudi na druge izdelke, vse od otroških bodijev do različnih majic in hoodijev pa do predpasnika in nakupovalne vrečke.

MOŽNOSTI OBLIKOVANJA

Aplikacija “spletni oblikovalec” omogoča, da uporabnik v njej sam oblikuje napis, ki bi ga želel imeti na majici. Izbira lahko med številnimi različnimi slogi pisav, barvami in oblikami besedil. Na majico lahko vstavi tudi fotografijo, ki jo prenese z interneta ali pa je fotografija iz njegovega lastnega arhiva.

V primeru, da uporabnik nima že vnaprej oblikovane jasne ideje, kako naj bi njegova majica bila videti, ima možnost, da uporabi predloge, ki mu omogočajo že vnaprej pripravljene slikovne izrezke, oblike in tekstovne predloge za majice ob različnih priložnostih. Klikne lahko na katerokoli od njih ter jih prilagodi po svoji meri (spremeni ime, zamenja barvo,  kaj odvzame/doda …).

5 KORAKOV DO KONČNEGA PRODUKTA

  1. Na začetni strani izbereš produkt, na katerega želiš oblikovati.
  2. Klik na sliko te vrže na spletni oblikovalec, kjer produktu izbereš barvo in velikost.
  3. Zavihki ob strani ti ponujajo različne možnosti za oblikovanje (text – za vstavljanje besedila, images – za vstavljanje fotografij).
  4. Zavihki ob strani (templates, cliparts, shapes) ti omogočajo, da lahko uporabiš že vnaprej pripravljene predloge.
  5. Ko si s produktom zadovoljen, le še klikneš na Add to cart, izpolniš zahtevano.

In tvoja majica je že na poti 🙂

MAJICA KOT DARILO in SKUPINSKO UJEMAJOČE MAJICE

Najboljši ati na svetu, Postal bom veliki brat, Niso vsi videti tako dobro pri 50, Tako je videti najboljša mami na svetu, Težko je biti Vesna … še meni komaj uspeva … To je le nekaj izmed predlogov, kateri so lahko napisi na personaliziranih majicah, ki jih uporabnik lahko naroči zase ali pa oblikuje za nekoga drugega in ga s tem preseneti za njegov rojstni dan ali kak drug poseben dogodek (rojstvo otroka, diploma…). Celoten repertoar idej in možnosti si lahko ogledate na spletni strani: www.myprintee.com.

Pri myprintee.com vam na podlagi vaših želja in količin pripravijo tudi ponudbo za večje količine majic, ki jih lahko naročite za podjetja ali društva ali ob različnih dogodkih (fantovščina, dekliščina, baby shower, zaključek šolanja …). Dogovori so možni na: info@myprintee.com ali na telefonski številki: 031-764-396.

Na spodnjem video posnetku si lahko pogledate, kako lahko sami izberete oz. oblikujete zase najboljšo majico z napisom.

 

NAROČI in IZDELAJ SI SVOJO MAJICO TUKAJ >>

Vsem bralcem revije LikeOut nudijo 10 % popust pri naročilu katerega koli produkta z njihove spletne strani. Za uveljavitev popusta uporabite kodo LIKEOUT10.