V iskanju za popolnimi pomladnimi kosi, smo se sprehodili po Ljubljanskih High street trgovinah in moramo priznati, da smo bili presenečeni. Poleg pastelnih barv, klasičnih črno-belih in zemeljskih tonov, je bila ena resnično nekaj posebnega – fuksija! 
Močna in fatalna barva fuksije, polna življenja in energije, ki je dobila ime po prelepi rdeče-vijoličasti roži, simbolizira zaupanje, zanesljivost in zrelost. Drzna barva za drzne ženske kar prekipeva od energije in dobrega razpoloženja, zato je odlična za pomladne kombinacije, ko se skupaj z naravo prebujamo tudi ljudje. Izberite sebi najljubši kos v barvi fuksije, in ga nato kombinirajte s črno, belo, sivo, ali katero od drugih nevtralnih barv.
obleka fuksija
obleka fuksija
Najbolj nam v oči padeta dve kombinaciji, z belo in oranžno barvo. Bela je popolnoma nevtralna, vendar je bolj izrazita kot črna, saj je vsaka barva ob njej še bolj opazna. Medtem ko po drugi strani kombinacija fuksije in oranžne ni modna novost, vendar je modna kombinacija, h kateri se vedno radi vračamo, ker je drugačna in daje poseben barvni čar.
pevka Taylor Swift
pevka Taylor Swift

Predlagamo:

Zara
Zara
Kako vam je všeč ta pomladna trendi barva? Mi jo obožujemo! 🙂

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji