Vedno več žensk se obremenjuje z videzom, ki je po njihovem mnenju starejši in ni takšen, kot bi si želele. Vedno več se jih tudi sprašuje, kako lahko nekatere kljub starosti izgledajo tudi do 20 let mlajše. Mladosten videz je nekaj, kar lahko dosežete tudi tiste, ki ste že popolnoma obupale.

Katera krema proti gubam je torej najbolj primerna za vašo kožo?
Slovenske estradnice vam razkrivajo, kateri izdelek jim je pomagal kot še noben doslej! krema proti gubam
Težko je spremeniti mišljenje, lahko pa spremenimo videz na naraven način. Uporaba učinkovitih kozmetičnih izdelkov nam omogoči, da naša koža postane sveža in čvrsta, poleg tega pa se zmanjšajo tudi gubice.
Lux-Factor krema proti gubam je najboljša prijateljica mnogih žensk. Slovenske estradnice pravijo, da se rezultati pokažejo že po dveh tednih redne uporabe. Z uporabo kreme bo vaša koža postala sveža, čvrsta in navlažena.
Preverjeno naravna hialuronska kislina ter 4D anti-wrinkle formula sta razlog za mladosten videz, ki ga boste dosegle v nekaj tednih. Vaša koža bo namreč postala sijoča in napeta, vaše skrbi o gubicah pa bodo izginile.

krema proti gubam

krema proti gubam
Številne znane slovenske osebnosti uporabljajo Lux-Factor krema proti gubam. Z nami pa je svoje izkušnje delila tudi pevka Natalija Verboten.
“Na obrazu imam izredno občutljivo kožo in zato sem zelo pozorna, ko izbiram kremo za nego obraza. Moram priznati, da je Lux-Factor 4D Hyaluron krema proti gubicam zadetek v polno! Že po 2. tednih redne uporabe sem namreč opazila razliko – gubice so bile manj vidne, koža pa bolj čvrsta, navlažena, osvežena in sijoča.” Natalija Verboten
Krema proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron je profesionalna in klinično preizkušena terapija proti gubam ter staranju kože. Zaupanje si je prislužila z idealno kombinacijo 100-odstotne naravne hialuronske kisline in 4D Anti-Wrinkle formule proti gubicam. Krema je varna in dokazano učinkovita terapija, ki je klinično in dermatološko testirana. Ni pa testirana na živalih(!!!). Izdelek je primeren za vse tipe kože, na katerih so vidne globoke in izrazne gube, ki je izgubila sijaj in čvrstost.
S svojo formulo spodbuja proces obnavljanja povrhnjice, saj prodira v globje plasti kože. Gube polni od znotraj navzven, hkrati pa kožo ščiti pred zunanjimi vplivi.
Lux-Factor krema 4D Hyaluron se uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože.
“Kot strokovnjakinja magistra farmacije strankam po 30. letu za zmanjšanje gub in sijoč videz kože svetujem Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron s 100 % naravno hialuronsko kislino. Naravna patentirana 4D formula proti gubam v Lux-Factorjevi kremi omogoča intenziven prenos učinkovin v kožo, tudi v globlje plasti. Zato so tako globoke kot izrazne gube že po prvem nanosu očitno zmanjšane. Ob redni uporabi je izboljšan tonus kože, koža pa lepo zglajena. Lux-Factorjeva krema 4D Hyaluron je klinično testirana in ima ustrezne certifikate ter ne povzroča neželenih stranskih učinkov. Tudi sama za nego obraza uporabljam izključno Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron in jo toplo priporočam vsem, ki si želite zdrav in mladosten videz kože.” Nina Šurbek Fošnarič, mag. farmacije
Za dodatne informacije in naročilo obiščite spletno stran.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji