Vse ženske bi si želele izgledati mlajše kot so ali pa vsaj biti skladne svojim letom. Kljub temu, pa nevede počnete napake zaradi katerih ste videti starejše.
Potrebujete modni nasvet? Izbrali smo jih nekaj, s pomočjo katerih boste navzven izžarevale mladostniško energijo.
Slaba izbira oblačil
Res je. Oblačila, ki jih nosite vam morajo biti udobna. Udobnost pa ne pomenijo vedno obleke, ki so namenjene starejši populaciji. Namesto, da obujete obutev s platformo, preprosto obujte balerinke ali čevlje z nizkim podplatom in že ste naredile veliko spremembo.
modni nasvet
https://www.pexels.com
Nepravilen kroj hlač
Hlače z širokim krojem ne ustrezajo in se ne podajo čisto vsakemu. Takšen stil lahko deluje preveč poslovno in formalno. Kaj kmalu boste lahko izgledali bolj stari. Izberite tiste, ki ustrezajo vaši figuri. Hlačnice ne smejo biti preozke ali pa preširoke.
Preširoki puloverji
Še en kos oblačila, ki se ne prilega vsakemu, ki ga obleče. Potrebno je biti previden in še posebej biti pozoren pri kombiniranju z drugimi kosi oblačil. Preširok pulover se tako ravno ne prilega k hlačam z ravnim krojem. Če vam ni cilj izgledati kok ženička v domači opravi, raje oblecite jakno ali pa blazer v lepi barvi.
modni nasvet
https://www.pexels.com
Nošnja rute
Ruta je lahko dvorezen meč, Če se odločite, da v svojo kombinacijo oblačil vključite ta kos, pazite kam in kako si jo nadenete. Saj veste, med modernim in staromodnim je meja zelo tanka.
Slaba frizura
Lasje so zagotovo ključni element pri pridobivanju želenega mladostniškega videza. Na žalost, se boste tu morali zanesti predvsem na frizerja. Vsi vemo da je težko najti frizerja, ki bi do potankosti razumel in ustregel našim željam, zato veliko sreče. Frizuro je dobro zamenjati na 5-10 mesecev. Le tako boste vedno izgledali sveže in mladostno.
modni nasvet
https://www.pexels.com
Neprimeren ‘make-up’
V večini primerov se govori, da je izgled brez dodatnih ličil najlepši, a vendarle je ‘make-up’ lahko vaš zaveznik pri pridobitvi mlajšega videza. Utrujenost se pozna predvsem na vašem obrazu in vas avtomatično postara za par let. Morda si le posvetlite podočnjake in že ste opravili več kot polovico dela. Pomembno je, da ne greste iz ene skrajnosti v drugo in nase nanesete goro ličil.
Premalo barv
Vnesite barvo v vašo garderobo. V primeru, da prisegate na črno ali sivo barvo, boste delovali bolj utrujeno in turobno s tem pa tudi starejši. Dodajte kakšen barvni detajl, ki bo vse skupaj poživil.
modni nasvet
https://www.pexels.com
Kako pa ti poskrbiš za mladosten videz? Napiši v komentar…

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji