Letos je dolenjsko podjetje PAN-JAN d.o.o. že tretjič prejemnik priznanja Trgovec leta za prodajo vozil Škoda, ki ga podeljuje uvoznik Porsche Slovenija d.o.o.. V podjetju Pan-Jan d.o.o. so na nagrado izredno ponosni, to je potrditev kontinuitete dobrega dela. Nagrado so prejeli že leta 2015 za salon v Trebnjem in leta 2017 za salon v Ivančni Gorici, z letošnjim letom pa se je v klub zmagovalcev ponovno vpisal salon v Trebnjem.

Že tretje leto je podjetje PAN JAN d.o.o. prejelo nagrado Trgovec leta.

Kako smo prišli do nagrade?

Priznanje temelji na oceni uvoznika po strogih kriterijih prodajnih rezultatov, tržnega deleža, analize prodaje in servisa ter izkušenj t.i. skrivnostnega kupca. Na vseh področjih so dosegli zavidljive rezultate, ki potrjujejo, da delajo dobro in so navdih za prihodnost. “V veliko zadovoljstvo mi je, da smo uspeli zmagati v tekmi odličnih konkurenčnih salonov po zahtevnih kriterijih uvoznika in prejeli to prestižno priznanje. Za uspeh so zaslužni vsi sodelavci, tako v salonu kot na servisu in tudi vsi ostali zaposleni, s katerimi si dnevno delimo ekipni zmagovalni duh in poslanstvo – ponuditi našim strankam le najboljše. Naši zaposleni so naši najboljši ambasadorji podjetja. Za nas je nagrada potrditev, da smo na pravi poti,” je povedala direktorica Anita Prijatelj.

“Vodilo našega podjetja je, da delamo dobro, kakovostno, in če je le mogoče, presegamo pričakovanja naših strank. Kot delodajalcu nam je v prvi vrsti pomembno, da so zaposleni v podjetju zadovoljni s svojim delom in delovnimi pogoji ter se počutijo cenjene. Tako lahko delajo dobro, vse to pa se odraža v profesionalnem odnosu do strank. Zavedam se, da vse to ni samo po sebi umevno, in zato svoja znanja in načine vodenja vsakodnevno izpopolnjujem, je še dodala direktorica.

“Zavedamo se, da je navdušena stranka naš najboljši promotor, ki ponese naše dobro ime naprej.”

Dobro delo se splača – širitev podjetja!

“Pred dvema letoma smo z odprtjem novega salona vozil Kia v Ivančni Gorici in razširitvijo centra rabljenih vozil povečali število zaposlenih na več kot 50. Podjetniška pot ni vedno lahka, me pa vedno znova motivirajo zadovoljni zaposleni in zadovoljne stranke, dobri prodajni rezultati in priznanja, ki dokazujejo, da delamo dobro in da je to opaženo v širšem prostoru. V ponos nam je tudi lanska uvrstitev v finale izbora Zlata nit, ki izpostavlja zaposlovalce oziroma podjetja z najboljšimi odnosi med zaposlenimi in vodstvom.”

Podelitev nagrade Trgovec leta 2019 salonu Pan Jan d.o.o.

E-mobilnost – slog prihodnosti!

“Pred nami pa je nov izziv, imenovan e-mobilnost. E-mobilnost prihaja, to je dejstvo. Ali bomo v Sloveniji znali to izkoristiti v celoti in spremeniti naš način sprejemanja novih tehnologij, pa je odvisno od posameznikov. Mi v tej smeri že delujemo – pričeli smo s projektom postavitve hitrih polnilnic za električna vozila na obeh lokacijah salonov, tako v Trebnjem kot v Ivančni Gorici. Dela so v teku in predvidevamo, da bomo spomladi že lahko polnili prva električna vozila. V ponudbi imamo poleg električnih in hibridnih vozil tudi vso potrebno opremo za polnjenje vozil za gospodinjstva, za izdelavo fotovoltaičnih sistemov, hranilnike električne energije, financiranje projektov ter vso servisno in tehnično podporo.”

“Z e-mobilnostjo je potrebno spremeniti tudi življenjski slog.”

Naša vizija in (profesionalen) odnos do strank!

Inovativnost, dober odnos med vodstvom podjetja in zaposlenimi ter profesionalen in srčen odnos do strank bodo temelji naše naravnanosti tudi v prihodnje. V veliko veselje nam je zadovoljstvo tako zaposlenih kot strank in seveda dobri prodajni rezultati, ki so opazni tudi širše in o katerih govorijo številne prejete nagrade.

Naša vizija na poti poslovne rasti je nenehno izpopolnjevanje in s tem preseganje pričakovanj strank.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše prodajne svetovalce na telefonsko številko: 07/3460700

Podjetje:
PAN JAN d.o.o.

 

 

 

Naslov:
Salon Trebnje – Obrtniška ulica 33, 8210 Trebnje
Salon Ivančna Gorica – Stantetova ulica 25, 1295 Ivančna Gorica

Domača stran
Kontakti / Delovni čas
Nova, rabljena in testna vozila

Avtor: M.J.