Angleški proizvajalec avtomobilov Bentley je po štirih letih zatišja predstavil športni model vozila. Bentley Continental Supersports je najhitrejše in najmočnejše štiri-sedežno vozilo trenutno na trgu. Oprema, ki jo posamezik pričakuje pri vozilu podjetja Bentley, je seveda popolnoma prestižna.

Logo angleškega proizvajalca avtomobilov Bentley

Najhitrejši in najmočnejši produkt vseh časov, proizvajalca avtomobilov Bentley, predstavlja štiri-sedežna limuzina. Serijska in prestižna. Hitrejša od Porsche Panamere Turbo in BMW M6 ter Mercedes-Benz CLS63 AMG. Zabavno zmogljivost, ekstremno moč in navor, nudi znamenit Bentleyev W12 motor. Neverjetnih 700 konjskih moči proizvede 6-litrski motor z dvema turbinama, v sami kombinaciji z navorom pa zveni veličastno. Bentleyevo vozilo doseže končno hitrost 336 km/h in lahko pospeši do 100 km/h v le 3.5 sekunde.
Zmogljivi Supersports je opremljen z visoko-zmogljivimi ogljiko-keramičnimi zavorami, ki imajo izboljšano hlajenje. Zavorni diski pa so največji tega tipa na svetu in nudijo minimalno pojenjanje v ekstremnih pogojih. Novi Supersports model je najlažji Continental GT do sedaj in je tudi lažji od tistega izdelanega leta 2009.
Bentleyev motor W12 je bil prirejen in dodelan posebej za Supersports model z novimi visoko-zmogljivimi turbopolnilniki in strojno opremo motorja. Zaradi vektorskega sistema navora pa omogoča Continental Supersports modelu enako agilnost kot tudi surovo moč. Kljub vsemu pa unikatno oblikovani deli notranjosti in zunanjosti skrbijo za oster in atletski videz novega modela.

Bentley Continental Supersports

Vozilo združuje ekstrem prestiža in zmogljivosti – hitrost superšportnika in osredotočeno vozno izkušnjo ter kakovost.

“Ime Supersports je legendarno pri Bentleyu. Vse od prvega Supersports vozila, leta 1920, do Continental Supersports leta 2009 – in zdaj s tretjo ponovitvijo tega modela – je to resnično ime, ki vznemirja in vzbuja strast ter navdušuje. Samo Bentley lahko ustvari vozilo, ki združuje ogromno zmogljivost in neprimerljivo razkošje na ta način.” – Wolfgang Dürheimer, predsednik in izvršni direktor Bentley Motors.

 

Bentley notranjost
Notranjost krasi kombinacija premijskega usnja in lesa. Ta pa se kombinira z najboljšo pozicijo voznika, ki smo jih kdaj videli v visoko-prestižnem vozilu kot je ta. Je en najbolj klasičnih izgledov visoko-zmogljivih prestižnih kupejev, ki so trenutno na voljo. Lastnikom na tem trgu pa povzroča dodatne sladke težave pri odločanju o vozilu za nakup.
Prijeten ogled galerije vam želimo!

1. Bentley Continental Supersports

 

2. Bentley Continental Supersports

 

3. Bentley Continental Supersports

 

4. Bentley Continental Supersports

 

5. Bentley notranjost

 

6. Bentley notranjost

 

7. Bentley notranjost

 

8. Bentley notranjost

 

9. Bentley Continental Supersports

 

10. Bentley Continental Supersports

 

11. Bentley Continental Supersports

 

12. Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji