Nadaljujemo tam kjer smo ostali. Besede vedenjskih strokovnjakov še vedno trdijo, da obstaja intenzivna povezava med človeško osebnostjo in avtomobilom, ki ga izberemo. V drugem delu smo zbrali informacije, kakšna osebnost je izražena pri ostalih avtomobilih.
Izbrali ste vozilo Citroën – zanima vas nogomet, pogled na tulipane vas pomirja
Citroen
Vir: Google
Verjetno ste starejši od 55 let in nadvse navdušeni nad mehko vožnjo, ki vam jo ponuja vaše vozilo. Voznice imate rade resničnostne šove, vozniki pa obožujete nogometne tekme.Vrt in vsakoletni uspešni nasad gardenij in tulipanov vas resnično pomirja, hkrati pa nosite kvalitetna oblačila. Prisegate na preverjene in starejše znamke. Pri najstnikih je zelo verjetno, da ima avtomobil že kakšno udrtino in manjkajoč pokrov za platišča – a vas to ne moti!
Izbrali ste vozilo Volkswagen – zdrav način življenja je bistvo vas, verjamete v električno prihodnost
Volkswagen hrošč
Vir: Google
Novi hrošček predstavlja s stilom obremenjena najstnica, ki meni da ima avtomobil srčkane luči. Ostareli hipi ima v lasti retro kombi. Vsem voznikom pa naj bi bilo skupno zdravo življenje in rekreacija vsaj dvakrat tedensko. Zabavajo vas dolgi sprehodi in gledanje nepremičnin na spletu. Pse imate raje kot mačke. Stil za glasbo se zaključi pri poslušanju Radiohead, hkrati pa obožujete ponovitve Gospodarja prstanov. Verjamete, da so električni avtomobili edina logična razlaga za prihodnost.
Izbrali ste vozilo Ford – v dobro voljo vas spravu Duran Duran, družina pa vam je nekaj najbolj pomembnega
Ford Fiesta
Vir: Google
Obožujete sladkarije in televizije sploh ne gledate! Lahkotna rock glasba in Duran Duran vas vedno spravijo v dobro voljo. Hkrati pa neverjetno verjamete v enakost med spoloma. Družina je za vas vedno na prvem mestu in večino stvari popravljate sami.
Izbrali ste vozilo Volvo – umetnost in visoka izobrazba sta na prvem mestu
Volvo
Vir: Google

Prepričanje imate, da človeštvo samo sebi predstavlja največjo nevarnost. Včasih ste paranoični in pretirano v skrbeh, zato vozite počasi in previdno – večkrat pozabite, da po prehitevalnem pasu vozite s hitrostjo 75 km/h. Ste liberalno politično usmerjeni, imate visoko izobrazbo in radi imate umetnost.

Izbrali ste vozilo Rolls Royce – ostali so brez podatkov
Rolls Royce
Vir: Google
Imenujete ga “Royce”, ker mu plebejci rečejo “Rolls”. Korelacija z osebnostjo ni bila izvedena, saj nihče nikoli ne prizna, da ima Rolls Royca.
V primeru, da se tudi med temi vozili ne najdete, vaše znamke avtomobila niso testirali z osebnostjo. V komentarje zapišite svoje mnenje in ali smo zadeli vašo osebnost. 🙂

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji