Stereotipi pravijo, da so vozniki Marcedesov arogantni, vozniki BMW-jev divjaki, vozniki Citroënov pa upokojenci, ki obožujejo nogomet – pa je to res?
Če obleka naredi človeka, potem po besedah nehaterih vedenjskih strokovnjakov obstaja intenzivna povezava med našo osebnostjo in avtomobilom, ki ga izberemo. Kljub temu, da je raziskav na to temo že veliko, ne moremo garantirati, da so vsi Volvo vozniki zaposleni v izobraževalnem sektorju in vsi Audi vozniki brezvestni egoisti.
Vozite BMW vozilo – privlači vas denar in eksotične živali
BMW
Vir: Google
Radi imate denar in radi imate, da drugi vedo da imate denar. Z avtomobilom želite pokazati, da ste malce boljši od ostalih. BMW znamko pa ste izbrali, ker pri nas od nekdaj velja za simbol prestiža. Najverjetneje imate doma ribo namesto psa ali mačke, saj so ribe bolj eksotične domače živali.
Vestno ste zapovedani redni rekreaciji, radi ste lepo oblečeni in neznansko se bojite plešavosti. Pas po katerem se peljete, menite, da pripada samo vam – hkrati pa ne poznate uporabe smernikov.
Vozite Audi vozilo – radi imate lepe obleke in ste pristaš smučanja
Audi
Vir: Google
Audi je prav tako znan kot kvalitetno, zanesljivo in prestižno vozilo. Znan pri mlajši populaciji pa je postal, ko so na tržišče poslali model TT. Ste človek, ki stavi na prestižne modne znamke – nosite obleke, na katerih so razvidni simboli modnih znamk. Mogoče se globoko v sebi zavedate, da porabite veliko preveč denarja za obleke. Radi imate zdravo prehrano, na telefonu pa imate kup aplikacij – vsaj polovica jih je s področja avtomobilizma.
Radi smučate – a še raje razlagate, kako gre vsa vaša oprema brez težav v vaše vozilo. Mogoče pa ste tudi velik ljubitelj LED lučk.
Vozike Mercedes vozilo – z vsem spoštovanjem, a vozite golfa. Pa ne Volkswagnovega.
Mercedes
Vir: Google
Pred časi se je Mercedesa enačilo z bogatimi penzionisti, v zadnjih letih pa je znamka postala bolj popularna. Pomembno vam je, da je avto lep! Ogromno časa preživite na spletu in si ogledujete posnetke iz tujih šovov iskanja talentov. Vestno pa tudi spremljate trende v vam najbolj priljubljenem hobiju – golf. Se ga res udeležite enkrat tedensko? Mikajo vas kupovanje delnic, a za njih še niste zbrali dovolj poguma. Pikantna hrana in filmske drame so vaša šibka točka.
Včasih vas zamenjajo za šoferja, ali pa ste gospodinja srednjih let.
Vozike Renault vozilo – dolge razdalje za vas niso ovira, pomembno vam je, da so čim cenejše!
Renault Clio
Vir: google
Praktičnost in nekompliciranost je vaša dobra lastnost, zato je vaš avtomobil del vsakdanjih nujnih pripomočkov. Radi se pohvalite, kako malo goriva je porabil vaš Renault na dolgi poti – ne morete prehvaliti Cliota, ki ste ga vozili, kot vaš prvi avtomobil pred dvajsetimi leti. V primeru, da imate v družini naraščaj, obstaja verjetnost, da uporabljate nalepko z obvestilom, da v avtu prevažate otroka.
V primeru, da se med temi vozili ne najdete, vam z drugim delom prispevka postrežemo zelo hitro! V nasprotnem primeru pa v komentarje zapišite vaše mnenje ali test osebnosti v povezavi z izbranim avtomobilom resnično drži!
Smo zadeli vašo osebnost? 🙂

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji