Prepustite se udobju in razvajanju ter naredite nekaj za svoje zdravje, dobro počutje in vašega partnerja. Čas, ki ga boste preživeli v hotelu Bled Rose, vas bo osvežil in napolnil z energijo in prepričani smo, da bo nekaj posebnega.

Pravi raj za večne romantike in butičneže po srcu

Bled je vedno veljal za romantično destinacijo. Odkar deluje hotel Bled Rose, to še toliko bolj drži. Leži nad obalo Blejskega jezera, od katere ga loči čudovit park, povezan s popolnoma novo hotelsko plažo. Na njej boste lahko uživali v zunanjem jacuzziju ter razgledu na jezero in okoliške vrhove, medtem ko je za romantične večerne trenutke poskrbljeno z odprtim kuriščem.

“Tukaj je tudi ‘zlata točka’ – edinstvena lokacija, prežeta s pozitivno energijo.”

V hotelu poskrbijo za vse – ne ustrašijo se niti najzahtevnejših gostov ali dogodkov. Organizirajo čudovite poroke ali butično zasnovane mojstrovine, prilagojene vsakemu zaljubljenemu paru in za vsak lifestyle posebej.

Hotel Bled Rose – za udobje in razvajanje na najvišjem nivoju

Hotel Bled Rose je oaza udobja na idilični lokaciji in lahko izpolni najrazličnejša pričakovanja gostov. Nahaja se v samem središču Bleda, a kljub temu ohranja zasebnost. V čudovitem alpskem okolju, ki ga dopolnjuje vrhunska kulinarična ponudba hotelske kuhinje, boste doživeli popolno udobje in luksuz, ki se ju boste še dolgo spominjali.

“V hotelu bodo poskrbeli za vsakega gosta, željnega doživeti čim več.”

Hotel Bled Rose nudi izjemno lokacijo s pogledom na Blejsko jezero, sproščeno vzdušje ter eleganco in udobje hotela z retro pridihom, ki ga prežema dobra energija narave. Uživali boste v izbranih okusih lokalne kulinarične tradicije in v oazi dobrega počutja. Vas mika počitek in luksuzna sprostitev v novem SPA centru dizajnerskega hotela, kjer smo udobje postavili na prvo mesto? V sodobnem wellnessu se najde za vsakogar nekaj – notranji bazen, savne in masažni center.

Rose wellness – zakladnica popolnega razvajanja, kjer boste pozabili na vsakodnevni vrvež

VIP SPA

Posebnost našega ekskluzivnega wellnessa so VIP SPA saloni, v katerih boste brezskrbno uživali v zasebnem razvajanju. Na voljo imate jacuzzi, finsko savno, masažno mizo, hladilnik, izbrano glasbo, dišave, sveže sadje in napitke, prijazno osebje in pa seveda darilo.

Kromoterapija

Prepustite se barvni terapiji, ki bo blagodejno vplivala na energijo v vašem telesu. Kromoterapija uporablja različne spektre svetlobe, pri čemer vsaka barva s specifičnimi učinki odpravlja neravnovesja v vašem telesu, mislih in duši.

Ponudite sebi in svojemu partnerju nepozaben romantični pobeg v dvoje. Privoščite si lepe trenutke. Naj Bled postane vajina najljubša izbira za romantični oddih.:)

BON-bončki za bone

Letos se vam še posebej splača priti v Bled Rose, saj takšne ekskluzivne ponudbe ne boste našli nikjer.

Če v hotelu koristite turistične bone (in boste vsaj dvakrat prenočili), si lahko izberete posebne BON-bončke ugodnosti (VIP SPA, brezplačno dodatno nočitev ali najem električnih skuterjev). Vsem gostom pa je na voljo tudi brezplačno sladkanje z domačim sladoledom v neomejenih količinah.

Naj bo vaše bivanje pri nas sladko in nepozabno, pustite se razvajati! 🙂

Za rezervacijo nepozabnega oddiha v dvoje kliknite na spodnjo sliko ali tukaj >> 

Bled Rose hotel**** je med drugim dobil tudi certifikat “Varno in zdravo na dogodke” kot destinacija in organizator varnih dogodkov.

In Bled Rose hotel we devote even more attention to health and safety, which is one of our highest priorities. As a result, with our measures and services, we also obtained the Certificate “Safe and Healthy at Events” – Safe Venue and Safe Event Organizer. We are among the few European countries that carried out the certification of this important area.

 

Vsebino omogoča hotel Bled Rose