Medtem ko njihovih “zaslepitvenih” (in pogosto noro dragih) zaročnih prstanov ni mogoče zavrniti, so zvezdniki, kot so: Orlando Bloom, Kanye West in Rio Ferdinand, načrtovali romantične in čudovite zaroke, ki jih njihove druge polovice ne bodo nikoli pozabile. Te nepozabne zaroke zvezdnikov vključujejo vožnje s helikopterji, razkošne počitnice in velike izjave o ljubezni, ki bi otoplile srca tudi največjih cinikov.

Kristen Bell in Dax Shepard

Tako Kristen Bell kot Dax Shepard sta verjela, da se ne smeta poročiti, dokler vsi v Združenih državah Amerike nimajo enake pravice. Ko je torej leta 2013 vrhovno sodišče razveljavilo zakon o obrambi zakonske zveze, je Kristen novico praznovala z zelo javnim predlogom. “@daxshepard se boš poročil z mano? Xo #marriageequality #loveislove,” je tvitnila s svojim dolgoletnim fantom.

John Stamos in Caitlin McHugh

Predlog igralca Johna Stamosa iz skupine Fuller House je bil naravnost iz Disneyjeve pravljice – dobesedno! Izvršni direktor Disneyja Bob Iger je Johnu pomagal, da je sestavil kratek film najbolj romantičnih trenutkov iz animacij Disney in Pixar, ki se je končal s prikazom male morske deklice, in Johna pozval, naj “samo zaprosi dekle”. John je predvajal film svojemu dekletu (ki je mimogrede “obsedena z Disneyjem”) in seveda je rekla da!

Katy Perry in Orlando Bloom

Orlando Bloom je leta 2019 za svojo punco Katy Perry pripravil podroben scenarij za valentinovo, ki je vključeval potovanje s helikopterjem nad Los Angelesom. Medtem ko je Katy mislila, da se odpravljata na likovno razstavo, je bila presenečena, ko se je njun avtomobil pripeljal do helikopterske ploščadi in ju odpeljal na zasebni let. “Šampanjec smo imeli v helikopterju, škatla pa je bila v žepu in vse, kar je želel povedati, je zapisal v beležko,” je Katy povedala v enem izmed intervjujev za priljubljeno TV postajo. “Medtem ko je bral iz beležke, je iz žepa izvlekel škatlico s prstanom.”

Fleur East in Marcel Badiane-Robin

Ob naznanitvi njune vesele novice s fotografiranjem in intervjujem na Japonskem se Fleur spominja, kako se je modni oblikovalec spustil na koleno med bivanjem v Hoshinoyi v Tokiu in ji izročil rumen obroček z diamanti. “Takoj sem rekla da!” je rekla zvezda. “Kako je Marcel pripravil vse, je bilo naravnost čudovito. Bila sva v čisto tradicionalnem japonskem hotelu in na postelji so bili cvetni listi ter šampanjec – ko sva prvič prišli tja, sem bila čisto navdušena:” O, moj bog, ta hotel je res imeniten in prečudovit! ” Nato sem se obrnila.  On je bil tam, na kolenih in s prstanom v roki. Rekel je: “Fleur East, ali boš moja žena?”

“Nisem mogla verjeti. Prstan je tako lep in rumena je moja najljubša barva. Jaz in Marcel sva skupaj že devet let, tako da sva se o poroki veliko pogovarjala in točno je vedel, kaj si želim. Popoln je. Takoj sem zajokala.”

Pink in Carey Hart

Vedno ena od tistih, ki izstopajo iz množice, je pop pevka Pink. Med eno od dirk v Mammoth Lakesu v Kaliforniji je dala pobudo za poroko svojemu fantu Carey Hart-u (motorističnemu zvezdniku). Nagrajena umetnica je postavila znak, na katerega je napisala: “Ali se boš poročil z mano?” Ko je Carey dopolnil še en krog, ne da bi se ustavil, je Pink spremenila besede na znaku v: “Resna sem!”. Carey se je nato takoj umaknil iz dirke in pevko pobral.

Kim Kardashian in Kanye West

Kanye West se je odločil, da bo na njen 33. rojstni dan presenetil svojo punco Kim Kardashian. Pred družino in prijatelji je na tablo napisal: “Prosim, poroči se z mano!”

Rio Ferdinand in Kate Wright

Nekdanji nogometaš Rio Ferdinand je med družinskimi počitnicami v Abu Dabiju zasnubil svoje dekle Kate Wright. Razkošna zaroka se je zgodila na strehi hotela St. Regis v Abu Dabiju, Rio pa je kasneje delil fotografijo in zapisal: “Rekla je, da. Kako so ti trije otroci ohranili skrivnost, ne bom nikoli vedel.”

Marc Jacobs in Charly Defrancesco

Modni oblikovalec Marc Jacobs je v New Yorku aprila 2018 organiziral flash mob za izvedbo plesne rutine za Prince-ovo uspešnico Kiss, a še pred tem se je spustil na koleno na nenavadni lokaciji – v podružnici mehiške verige za hitro hrano Chipotle in zaprosil Charly-ja Defrancesca.

Spencer Matthews in Vogue Williams

Nekdanji zvezdnik iz Made in Chelsea, Spencer Matthews, je na romantični večer Vogue Williams predlagal, da bi si ogledala film Levji kralj v londonskem West Endu. Par je po predstavi doživel zakulisje turneje The Lyceum Theatre, Spencer pa se je spustil na kolena, ko sta bila na odru in jo tam zaprosil.

Eva Longoria in Jose Antonio Baston

Jose Antonio Baston je zrežiral ves scenarij za svojo zaroko, ki je potekala sredi puščave, medtem ko je par potoval v Dubaj. Vodja televizijske ekipe je ustvaril romantično postavitev s perzijskimi preprogami in blazinami sredi puščavskih peščenih sipin, kjer se je Jose spustil na kolena in zaprosil svojo drago Evo.

Tom Cruise in Katie Holmes

Po samo dveh mesecih zmenkov je Tom Cruise leta 2005 izbral ikonični Eifflov stolp v Parizu kot destinacijo, kjer bo zasnubil svojo drago Katie Holmes. “Na Eifflovem stolpu se je to zgodilo zgodaj zjutraj, tako da sploh še nisem spal. Danes je zame čudovit dan,” je povedal čisto navdušen. “Zaročen sem z res veličastno žensko,” je še dodal zvezdnik.

Brad Pitt in Angelina Jolie

Hollywoodski zvezdnik Brad Pitt je leta 2012 svoji Angelini izročil diamantni zaročni prstan po meri. Ocenjen je na 16 karatov in vreden ogromnih 325.000 funtov. Angelina je jokala in se v solzah nasmehnila, preden je objela svoje otroke in jim pokazala prstan.

Kakšna pa je bila vaša zaroka?

Avtor: M.J.