Prihodnje leto bo v znamenju prenovljenega sejma Nautica Marina Portorož, ki se bo predstavil z bogatim vsebinskim navtičnim programom, pestrim dogajanjem, glasbenim festivalom, številnimi modnimi šovi in virtualno sliko, ki bo prišla do vsakega gosta neposredno, tudi če le-ta na dogodku ne bo prisoten.

Prenovljen program navtičnega sejma Nautica Marina Portorož, International Boat, Beauty and Luxury Show se bo odvijal od četrtka, 16. maja, do nedelje, 19. maja 2019, v Marini Portorož.

Nautica Marina Portorož

Sejemska ponudba

Marina Portorož se lahko pohvali z edinstveno sejemsko ponudbo, ki jo združuje tako izjemna lokacija kot celotna tehnična podpora, ki jo lahko nudijo razstavljavcem. »Zaenkrat imamo dober odziv na pripravo našega sejma in veseli smo, da so nam razstavljavci zaupali pri našem programu in nas pri organizaciji sejma tudi podprli,« je povedal direktor Marine Portorož, Sebastijan Selan.

» Vse večje razstavljavce bomo tudi osebno obiskali in se dogovorili za najboljše možno sodelovanje. «

“Tudi letos pričakujemo zelo velik odziv na pripravo sejma,” pravi direktor Marine Portorož, Sebastijan Selan

Kapacitete in varnost (plovil) na sejmu

Sejem Nautica Marina Portorož bo nudil razstavljavcem več kot 85 vodnih vezov, na kopnem pa še dodatnih 200. Po potrebi bodo tudi zagotovili še dodatne vodne kapacitete, kar je zagotovo prednost, saj so tudi vsi vodni vezi primerno zaščiteni v sami marini in obiskovalcem na razpolago za oglede. »S tem, ko ima Marina Portorož zaščitene vodne veze, lahko nudimo brezskrben potek samega sejma tudi v primeru slabšega vremena,” dodaja Sebastijan.

» Razstavljena plovila pri nas niso v nevarnosti v primeru burje in ostalih Vetrov. «

“Za varnost plovil bo zelo dobro poskrbljeno,” dodaja Sebastijan Selan

Krožni ogled plovil

Nautica z dvema hangarjema in dodatnim šotorom nudi večje sejemske površine, ki se bodo prepletale s sejemskim dogajanjem. V Marini Portorož je sejem zastavljen krožno, kar pomeni, da je to obiskovalcem in razstavljavcem bolj priročno in prijazno. Med drugim so tudi plavajoči pomoli v Portorožu krožni in obiskovalci si tako lažje ogledajo od prvega do zadnjega razstavljavca ter se vrnejo v dogajanje, ne da bi koga izpustili. To so le nekatere od prednosti sejemskega dogajanja v Portorožu.

» Marina Portorož je največja in najbolj varna marina v regiji, z ograjenimi površinami. «

Marina Portorož je največja marina v regiji.

Marina Portorož s 40-letno tradicijo

Marina Portorož ima zagotovljen celoten servis (dvigala, viličarji), kar nudi tako razstavljavcem kot lastnikom plovil nemoteno delovanje. Posebnost Marine pa je tudi ta, da že 40 let uspešno sodeluje z vsemi razstavljavci, ne samo v času sejma, ampak skozi vse leto. Zato jim tudi veliko lažje zagotavljajo ugodne pakete storitev. Dodatna prednost pa je tudi ta, da ima Marina Portorož tudi svojo gostinsko ponudbo.

Tokratni navtični sejem bo postregel s presenečenji in dodatnimi vsebinami, zato lepo vabljeni!

Avtor: M.J.