Tukaj se predstavi SottoStudios, ki je združil oboje! S konceptom za zasebno letalo Skyacht One, ki lahko leti, so prepričali večino. Kaj pa vas?

Na zasebnih letalih je zelo pomembna oprema, vse od tehnologije pa do notranje opreme. Ker je pogosto narejeno po meri in prilagojeno lastniku, večkrat stane več kot samo letalo. Ko denar ni več problem, razvade postanejo del letala, saj imajo bogati ogromno zahtev, skoraj neizvedljivih. Za opravljanje službe stevardese potrebujete veliko potrpljeja, diskretnost, hitro razmišlanje in biti pripravljeni potovati kadar koli in kamorkoli.

Luksuzno zasebno letalo Skyacht One je tako imenovana “jahta” med letali. Koncept je sestavljen iz zasebnega letala Embraer Lineage 1000E in luksuza najbolj prestižnih jaht.

Prostornina kabine je ogromna, saj premore 113 kubičnih metrov. Seveda ima obvezen del za druženje, bar za aperitive z ogromnim televizorjem, suit pa ima posteljo ter kopalnico s kadjo in prho. Za interier luksuzne notranjosti pa so ga navdihnile dekoracije jaht iz tridesetih let prejšnjega stoletja.

razporeditev prostora v letalu

Za zasebno letalo bo treba odšteti 76 milijonov evrov.

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

 

7.

8. Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji