La Follia – znana kot najdražji dom, ki se nahaja na Palm Beachu, je nepremičnina s 37.500 km²: popoln luksuzni dvorec za nekoga z luksuznim življenjskim slogom in za nekoga, ki želi imeti predsednika Trumpa za enega od svojih sosedov.

Ta dvorec v vrednosti 100 milijonov dolarjev – La Follia – je bil drag dom investicijskih bank in producenta Broadwaya Terryja Allena Kramerja. Izjemna arhitekturna stavba, zgrajena 24 metrov nad morsko gladino, se ponaša z 210 m zasebne, peščene obale, skupaj z 2,1 hektarja travnate parcele čez Južni ocean Boulevard, ki omogoča dostop do velikega pristanišča za čolne.

Z edinstvenim dizajnom je La Follia, edina neposredna nepremičnina od oceana do jezera na Palm Beachu, kot ena najlepših luksuznih domov na otoku. Ta italijanska renesančna moderna hiša spominja na obdobje razcveta Palm Beacha iz dvajsetih let prejšnjega stoletja in ponuja neverjetne poglede tako na Atlantski ocean kot na obalno  pot.

Dragoceni dom oddaja občutek glamurja, ki se začne z vhodom, zaznamovanim s čudovitimi kovanimi vrati, okrasnim lokom in skulpturami cesarskega slona, ​​ki vodi skozi krošnje banjanskih dreves do “porte-cochere” in apnenca v vhodno preddverje.

S soncem obsijana lepotica, obložena s stopničastimi terasami in bujno urejenostjo spuščajočih se vrtov, uokvirja senzacionalne poglede na obalno vodno pot in daje občutek prave vinske italijanske vile. Zares izjemen kraj!

Avtor: M.J.