Kjer se ekstrem sreča z ekstremom, nastane najbolj nenavadno gorsko kolo!  The House of Solid Gold so znani po tem, da kreirajo umetnost z zlatom, ekstremih idejah in luksuzu.

gorsko kolo iz zlata
vir: google
Ustanovitelj Hugh Power že več kot 30 let spreminja in dopolnjuje umetniške kose ter premika meje luksuza. Brez oklevanja je Dan Bull, mednarodno priznan športnik in promotor ekstremnega športa, sprejel sodelovanje s Hugom, da svet dobi najbolj neverjeteno gorsko kolo! Moderna doba serij “debeluhov” (fat bikes) je bila izumljena in predstavljena svetu že pred nekaj desetletji, prav s strani g. Bulla.
zlat logo
vir: google
Solid Gold po videzu sodi v vitrino in daje vtis, da bi nas vsaka praska na njem zabolela. Ustreza vsem zahtevam karakteristike ekstremne kolesarske podzvrsti. Imenovan “the Beverly Hills Edition” je ročno izdelan in prevlečen s čistim 24-karatnim zlatom. Izkoristili so današnjo moderno tehnologijo in porabili več kot 750 ur dela, vsak del pa je bil prevlečen natančno do popolnosti v ZDA s postopkom galvanizacije.
zlat detajl
vir: google
Serija bo štela 13 primerkov, nekaj pa jih bo šlo tudi v unikatne dotike, kot so ukrojeni sedež, vgraviran podpis avtorja, datum nakupa in zaporedna številka. Ob nakupu “zlatega kolesa” bo poleg računa tudi certifikat avtentičnosti. Iz čistega zlata ne bo samo okvir gorskega kolesa, pač pa tudi vsaka komponenta posebaj, ki si jo lahko zamislite. Z izjemo sedeža, ki je ogrnjen v čokoladno rjavo kožo aligatorja, ročajev, del zlatega bidona iz šagrinove kože in deli prednjega in zadnjega menjalnika. Da logotip ne bo zaostajal za ekstremom bo posut s kar 600 črnimi diamanti (6 karatov) in 500 zlatimi safirji (4,5 karatov).
sedež kolesa
vir: google
Torej, če vam je kakšen milijon dolarjev v napoto, ravno toliko kolikor stano to ekstremno kolo, si ga le privoščite! Je praktična umetnina, ki bo krasila vaš dom, hkrati pa vam popestrila gorsko ali katerokoli pot, saj se svetloba čudovito odbija od zlata.
zlato kolo
vir: google

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji