Ruske poroke so že tako znane po luksuzu in trenutkih, ki si jih zapomnete za celo življenje. Sedaj pa si predstavljajte rusko poroko za milijardo ameriških dolarjev!

Poroka, na kateri sta si prisegla dedič ruskega oligarha in študentka medicine, je stala pravo bogastvo. Obred zaobljube vsakemu predstavlja različno vrednoto, nekaterim pomeni ogromno, nekateri pa to opredelijo kot nesmisel.
Moskovska poroka se je zgodila lansko leto v mesecu marcu. 20-letni Khadiji Uzhakhov in dediču Saidu Gutserievem denar očitno ni bil problem, saj je nevesta blestela v couture obleki po meri Elie Saab. Čudovita obleka je bila okrašena z nešteto dragimi kamni, tako da je nemesta komaj hodila.
said in Khadija
vir: pinterest
Za edinstveno vzdušje seveda ne sme manjkati “poročni ansambel”, zato so izbrali Jennifer Lopez, Enrique Inglesiasa in Stinga. Lopezova je med nastopom poskrbela za svoj unikaten videz, saj se je vmes vsaj trikrat preoblekla in nazdravila mladoporočencama. Enrique je nastopil v slogu svojega romantičnega stila in zapel kar v kavbojkah, majici in kapi. Sting je dodal pečat na romantiko, ko jima je zapel Desert Rose.
Tudi natančno izbran dekor je kričal po razkošju ter romantiki in marsikdo bi ga označil s popolnostjo. Vsak centimeter razkošnega prizorišča je bil okrašen s pisanimi cvetovi od tal do stropa, vključno s cvetnimi stenami in svetočimi baldahini. Gosti so doživeli dodatno presenečenje, ko jih je pričakala do stropa visoka torta.
No, tako izgleda poroka za 1 milijardo ameriških dolarjev!

Oglejte si galerijo slik in v komentar zapišite ali je tudi vam takšna poroka sanjska!

1. Dekoracija v vsej svoji veličini…

poroka dekoracija
vir: pinterest

 

2. Rožnato razkošje…

dekoracija rož na poroki
vir: pinterest

 

3. Slavna ogromna torta…

poročna torta
vir: pinterest

 

4. Romantična fontana…

dekoracija na porokah
vir: pinterest

 

5. Zunanja ureditev…

zunanja ureditev poroke
vir: pinterest

 

6. Čudovita nevesta Khadija…

nevesta khadija
vir: pinterest

 

7. Razkošna obleka Elie Saab…

obleka Elie Saab
vir: pinterest

 

8. Ženin Said na levi…

said gutseriev
vir: pinterest

 

9. Nastop Jennifer Lopez…

jennifer lopez poroka
vir: Just Richest

10. Enrique Inglesias in preprosta urejenost…

enrique inglesias poroka
vir: pinterest

 

11. Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji