Imaš 250 milijonov, ki jih ne moreš zapraviti? Oglejte si vilo na Bel Airu, ki bi jo z veseljem poimenovali tudi dom.

CNBC je preveril, kdo stoji za tako velikim projektom. To je znani Bruce Makowsky, ki  je ljubitelj torbic in usnja. Prepuščeno mu je bilo vodenje projekta, ki ga je razvijal specifično in previdno, da je nastalo to, kar vidimo danes. To je najdražji dom v Ameriki.
Pravijo, da ima “najdražji dom” najnaprednejši domači kino v Ameriki, skupaj s 26 metrov dolgim neskončnim bazenom, dvema kletema za vino in peneče vino, ter spa in fitnes center.
Posest poleg 12 spalnic in 21 kopalnic zajema tudi 30 milijonov vredne avtomobile, milijon vredne umetnine in šest-delni jedilni set Roberto Cavalli.
“Želel sem na novo začrtati, kaj opredeljuje visoko-luksuzne domove,” je na spletu povedal Makowsky. “Želel sem podreti vse meje in opredelitve. Raven kakovosti in pozornosti do detajlov v tej hiši je neprekosljiva. In želel sem tudi ustvariti najlepši občutek, ki ga imaš lahko v svojem domu.”
Strokovnjaki menijo, da tudi če ne doseže vrednosti 250 milijonov dolarjev, ki jo je nastavil sam Makowsky, bo še vedno postavil rekord za najdražji dom in prekosil prejšnjega rekorderja s 195 milijoni dolarjev vredno nepremičnino v Palm Beach County. Če lahko najde kupca, se bo dom prodal kot najdražja samostojna nepremičnina, kadarkoli prodana v Združenih državah Amerike.
Za gradnjo je bilo potrebnih več kot 300 ljudi in več kot 4 leta.
Poglejte si galerijo in uživajte ob razgledu!

1. Čudovit razgled na okolico…

 

2. Zunanja podoba vile podnevi…

 

3.  … in ponoči…

 

4. Sproščujoča spa soba…

 

5. Klet in zbirke vrhunskih vin ter penin…

 

6. Formalna jedilnica in luksuzne penine…

 

7. Pisarna z razgledom…

 

8. Kjer je zabava, je tudi kegljanje…

 

9. Ob namiznem nogometu si privoščite “nekaj” sladkega…

 

10. Soba z umetninami…

 

11. “lounge” in galerija…

 

12. Najnaprednejša kino dvorana…

 

13. in navsezadnje zbirka avtomobilov…

 

14. Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji