Vsi ljubitelji sage filmov James Bond, se vedno veselijo pripomočkov, orožij ali česarkoli podobnega, kar je bilo prisotno v filmu in je naprodaj. Sicer je ‘Regina’, kot je jadrnici ime vendarle nekaj, kar ni dosegljivo čisto navadnemu smrtniku.
Jadrnica je ocenjena na 8,5 milijona evrov ali 9 milijonov dolarjev. Prodaja jo podjetje Engel & Volkers Yachting. Luksuz in sijaj se kažeta v vseh segmentih te jadrnice in zdi se, da na njej ne obstaja niti kanček pretiravanja. Zgrajena je bila leta 2011, njena širina meri 9,5 metra, dolžina pa kar 56 metrov. V notranjosti je obdana z klasičnimi pridihi mahagonijevega lesa in belimi lakiranimi talnimi podlagami.
jadrnica
luxurychartergroup.com
Vsebuje kar 6 kabin in njene potnike, prevzame s sofisticiranostjo, ki jo ponuja ta vodni konjiček. V glavni spalnici so stene obdane z marmorjem, vsebuje pa tudi vgradno omaro. ‘Regina’ ponuja tudi mini bar v vsaki kabini, ter avtomate za kavo in pa velik 3D televizor. Gostje se lahko razvajajo na palubi, ali pa si privoščijo obilno večerjo za mizo, ki sprejme kar 12 oseb. Jadrnico poganjata dva motorja, s prostornino 12.270 kubičnih moči in doseže hitrost 12 vozlov. Kadar si gostje zaželijo pognati kri po žilah in dvigniti adrenalin, lahko to storijo z vodnimi smučmi, kanuji, vodnimi skuterji in potapljaško opremo. Vse to se namreč nahaja na jadrnici.
jadrnica
justluxe.com
V glavnem salonu, se nahaja razkošna jedilna miza, narejena iz zelo dragocenega afriškega lesa. Na krovu je ekipa 9 pomočnikov za katere pravijo, da nobena želja, ki jo gost izrazi, ne ostane neizpolnjena. Pred nekaj leti je bila Regina na voljo tudi za najem. Tedenski znesek za najem te luksuzne jadrnice znaša kar 50.000 evrov.
Verjamemo, da igralcem na snemanju filma Skyfall vendarle ni bilo tako hudo in naporno, če pa že, smo prepričani da je ‘Regina’ vsakemu omogočila dober počitek pred naslednjim snemanjem.
jadrnica
businessinsider.com/
V komentarje zapišite ali bi tudi vi želeli postati lastnik, te vodne lepotice?…

 

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji