Če se vam povabilo na privatno “lounge” druženje na stehi ali v kleteh prestižnega kluba ne zdi dovolj ekskluzivno, bo na voljo jahta, ki so jo poimenovali kar “največji klub zasebnih članov na vodi”.
jahta
vir: travelandleisure
Quintessentially One, kot bo imenovana 220 metrov dolga jahta, bo potovala skozi celo leto in prirejala različne ekskluzivne odmevne dogodke. Ne bo le gostila različna pomembna druženja, ampak bo razvajala tudi z luksuzno restavracijo in hotelom, katere sobe bodo od 2.500 dolarjev na noč.
Jahta je vodena z strani Quintessentially združenja, ki opravlja storitve, kot so rezervacije restavracij, prodaja kart za že razprodane dogodke in bogata ter luksuzna načrtovanja potovanj. Članstvo v storitev stane okoli 18.700 dolarjev na leto. Ustanovitelji družbe, Aron Simpson, Paul Drummond in Ben Elliot (nečak vojvodine Cornwalla), so se od ustanovitve razširili v 63 mest z mrežo 1.500 zaposlenih po vsem svetu. Poleg tega portfelij družbe zajema 33 hčerinskih podjetij, vključno s svetovalno službo umetnosti in svetovanje na področju izkušenj uspešnih podjetij za zadovoljitev potrebe strank.
Zakaj pa bi si ljudje želeli uporabiti njihove storitve in plačati članarino? Stacey Gordon, direktorica poslovnega razvoja in komunikacije v Quintessentially, razloži o podjetju in globoki mreži globalnih povezav.
superjahta
vir: www.iwc.com
“To je nabor storitev, ki v bistvu skrbijo za potrebe samostojnih članov. Ti zasebni člani kupijo letno članstvo in so razdeljeni v treh različnih ravneh: na splošni ravni, zajema storitve, kot so svetovanje ekipe s področja življenskega sloga in izpolnjevanje vaših zahtev ali želja. Naslednja stopnja je bolj osebna proaktivna storitev, kjer ne samo, da imate izpolnjene zahteve, ampak tudi dosežete, da se glede na vaš profil, iščejo stvari, ki bi vas zanimale in zaovoljevale vaše potrebe. Naslednja stopnja je elita, kjer imate dostop do štirih managerjev ali svetovalcev po vsem svetu, ves čas na voljo. To so skrbniki strank, ki so v družbi najdlje in imajo največ izkušenj s strankami. Delajo z ekskluzivnimi svetovalci na osebnem življenskem področju, da vodijo vaš dom, načrtujejo družinska potovanja, uredijo osebne nakupe, za nakup priložnostnih daril za zaposlene in tako naprej. To je storitev, kjer je odgovor vedno DA. Družba poskrbi za vse, kar spada pod zahtevo življenjskega sloga. Stroški članstva so v razponu od 1.500 dolarjev na osebo na leto v primeru splošnih storitev, do 45.000 dolarjev na osebo na leto za svetovno elito članstva.”
Jahta bo nastanjena tam, kjer se ponavadi zbirajo bogati, kot je filmski festival Cannes Film Fest, Monaco Grand Prix, Rio Carnival in jim bodo ponujali prenočišča.
jahta
vir: travelandleisure
“Superjahta” bo vključevala 12 stanovanjskih apartmajev in 112 “malo manj prestižnih” sob v butičnem hotelu. Gostje na krovu jahte bodo imeli dostop do knjižnice, spa-ja, telovadnice, marine, “plaže”, nakupovalnih centrov in barov oziroma nočnih klubov.
jahta
vir: travelandleisure
jahta
vir: travelandleisure
Gradnja jahte bo stala približno 264.000.000 dolarjev. Približno petino je prispevalo pet prijateljev milijonarjev, ki bodo imeli svoje apartmaje na krovu plovila. Ladja bo predvideno imela svoje prvo potovanje v letu 2019.
jahta
vir: travelandleisure
V komentar zapišite ali bi se razvajali na superjahti in katere storitve družbe bi koristili.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji