7 luksuznih letal, katera imajo verjetno več opreme, kot vaš dom!

Ali to res obstaja? Ne boste verjeli svojim očem...

Ste kdaj leteli z prvorazrednim letalom in ste mislili, da ne more biti še bolj udoben in prestižen? No, razkrili vam bomo da lahko.
Tukaj je lista z najbolj luksuznimi letalskimi družbami. Ob vseh njihovih storitvah in opremi, vam bo zastal dih.
Včasih se zdi, da široki sedeži z naslonjali za noge niso dovolj, zato “prava cena udobja” vključuje tudi asistente, ki poskrbijo za vaša oblačila, kot so plašči in podobno ter posebni predali za delikatne pripomočke. Dodatki, kot so namizne luči ob postelji in zavese, ki ustvarijo intimnost, vam dajo misliti, da ste gost v luksuznem hotelu in je cela “soba” narejena za vas.
vir: Pinterest
Nekatere letalske družbe ponujajo sobe, v katerih se nahaja tudi kotiček za druženje med ljudmi na približno isti ravni prevoženja. Tako se spletejo nove družbene vezi in tudi priložnosti za ustvarjanje zaslužka. Ob svojem minibaru in osebnemu “batlerju” se že počutite tako.
Ne pozabimo omeniti, da luksuzna letala zajemajo tudi vrhunsko notranjo opremo, kot je na primer Ferrari oprema in hrano ter pijačo, ki stane toliko kot marsikatera mesečna plača.  Najbolj pogosto za privatna letala in luksuzne letalske družbe so intimni prostori, kjer se stoli tramsformirajo v postelje in vsa dodatna oprema, ki omogoča prijeten let. Stevardese in uslužbenci so skozi celotni let na voljo in skrbijo za svoje potnike in ustvarjajo nove meje udobja. Uresničijo skoraj vsako željo in skrbijo za dober stik. Tako dobro poskrbijo za razvajanje, da si želiš, da bi pot trajala dlje.
vir: Travel + Leisure
Minibar, odlična hrana, udobni sedeži in postelje v intimnih prostorih z dodatno elektroniko za zabavo, vse to in še več ponujajo nabolj luksuzne letalske družbe.
Poglejte si video in v komentar zapišite, kaj bi vas prepričalo, da se odločite za polet na eni izmed teh letalskih družb.

Lista Letalskih družb:
Air France
Quantas Airlines
Singapore Airlines
Cathay Pacific Airways
Lufthansa
Emirates Airlines
Etihad Airways

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji