S pandemijo covid-19, ki traja že večji del leta, potrebujemo vsi malo razvajanja. Sedaj imate torej odlično priložnost, da presenetite svoje bližnje z razkošnimi darili in jim s tem vsaj malo polepšate njihove dneve.

 

Če želite letos nekoga zares presenetiti in navdušiti, vam ponujamo nekaj idej za razkošna darila, s katerimi boste svojim bližnjim zagotovo povrnili nasmeh na obraz – ne glede na to, kakšna oseba je.

Za večnega popotnika

Zelo pomembno je, da si za vrednejše darilo vzamete čas za premislek. Da zares izberete tisto, s čimer pokažete, da ste pozorni na njihove interese oz. hobije. Vsakemu sezonskemu popotniku ali ljubitelju luksuznih počitnic bo zagotovo všeč velikanski globus, da bodo lahko pozimi preživeli v načrtovanju naslednje rajske destinacije za leto 2021.

Slika je simbolična.

Te ročno izdelane svetovne globuse je ustvarila strokovna skupina umetnikov in kartografov, ki uporabljajo 3D topografijo in podrobne satelitske posnetke ter tako ustvarijo edinstveno, zelo podrobno in lepo darilo, ki ga bo oboževal vsak ljubitelj globusov in potovanj. Za piko na i lahko zraven prilepite označbo destinacije, kamor ta oseba želi potovati, in jo še dodatno presenetite z letalskimi kartami prvega razreda.

Za “lovca” zvezd

Ko gre za romantična darila, ni veliko boljših daril od teleskopa. Z njim lahko zvezde gledamo od koder koli – še posebej pa, če si za to vzamemo čas.

Slika je simbolična.

Teleskopski model Celestron 21023 Cometron FirstScope je odlična izbira za začetnike opazovalce in ponuja široko vidno polje. Odlikuje ga lahka, prenosna oblika in je tudi uporabniku zelo prijazen. Kot nalašč za pogled v tiste galaksije daleč, daleč stran.

Uredite si zmenek, na katerem bosta skupaj ob nočnem pikniku in šampanjcu pogledala v nebo in štela zvezde. 🙂

Za strastnega pisatelja

Če imate osebo v vašem življenju, ki rada piše, je ne morete bolj presenetiti kot s popolnim luksuznim pisalom – in pisalo leta znamke Graf Von Faber-Castell zagotovo nikoli ne bo razočaralo. S ceno približno dobrih 4.000€ je ta izdaja pisala omejena samo na 310 primerkov po vsem svetu. Zato načrtovanje vnaprej, da ga boste dobili v roke pravočasno in prav vi, ni samo nujno, temveč bo tej osebi tudi pokazalo, koliko skrbi in pozornosti ste namenili načrtovanju takšnega presenečenja in darila.

Slika je simbolična.

To pisalo je lahko odlično darilo tudi za poslovneže, ki bodo v bližnji prihodnosti sklenili in podpisali kak velik in pomemben posel.

Za ljubitelja glamurja

Za glamurozno darilo, ki lahko traja celo življenje, je le malo stvari kot je pravi Rolex. Najbolj zaželena blagovna znamka ur na svetu, katere merilniki časa so brezčasni, predstavljajo slog in prefinjenost na roki vsakega ljubitelja luksuza. Sčasoma pa lahko te ure postanejo tudi družinska dediščina, ki se prenaša skozi generacije.

Slika je simbolična.

Z modeli, kot so Lady Datejust 31, Diamond Dial Steel ali Everose Gold Jubilee (v srebrni barvi) ne boste zgrešili. To so klasične ure, ki nikoli ne bodo šle iz mode in so dovolj vsestranske, da se prilegajo prav vsaki moški obleki.

Za pravega igrača

Za osebo v vašem življenju, ki svoje igre igra (“smrtno”) resno, je zaslon Samsung Odyssey G9 eden najboljših monitorjev, ki jih lahko ta hip kupite na trgu. Konec koncev, če so za svoj visoko specificiran igralni računalnik zapravili že celo goro denarja, lahko s takšnim monitorjem samo še postavite piko na i, da bodo imeli zares pravi igračarski komplet.

Slika je simbolična.

Model G9 se ponaša z neverjetnim 49-palčnim zaslonom s smešno visoko ločljivostjo 5120 x 1440, zato ponuja neverjetno vidno polje za resnično izjemno izkušnjo. Zapolnil pa bo tudi njihovo ogromno igralno sobo.

 

Prej ko torej začnete načrtovati, katera darila boste podarili, boljša bodo. Če si lahko privoščite, potem boste z eno izmed teh petih izbir zagotovo zadeli v polno. 😉