10 prestižnih stvari, ki impresionirajo tudi najbogatejše!

Ne boste verjeli kaj vse obstaja z zelo visoko ceno...

Ideje za tiste, ki imajo bogato premoženje in iščejo nove izive in navdih. Takšnih stvari si verjetno niste nikoli niti predstavljali da obstajajo.
Ste se kdaj spraševali, katere stvari impresionira tudi najbogatejše na svetu? Poglejte si listo, saj nikoli ne veš, morda ste ali boste tudi vi kdaj med premožnejšimi in boste potrebovali inspiracijo.
V komentar zapiši kaj si misliš o vseh luksuznih stvareh in katero od 10ih bi si privoščil?

  • 10. Diamantna masaža (od 25.000 dolarjev do 100.000 dolarjev): Vsi imamo radi masaže, ampak premožnejši imajo verjetno radi malo bolj prestižno masažo. Kaj je bolj sproščujoče razvajanje od tega, ko si obkrožen z diamanti?
  • 9. “Vriskajoči” Orel Cabernet vino (500.000 dolarjev): Če ste pripravljeni na okus luksuza, si privoščite vino, letnik 1992, vredno pol milijona dolarjev. Prislovil si je naziv najdražjega vina na svetu in zagotovo z njim v vaši kleti narediš vtis na vsakogar.
  • 8. Prevzami kontrolo nad planetom Eutropia v Vesolju (1 milijon dolarjev): Masiven spletni virtualni svet vesolja, plod Švedskega podjetja MindDark, je igra, ki je uspela “na veliko”. Vlaganje denarja pomeni zaslužek, saj ti planet Eutropia virtualni denar pretvori v pravega. Ustvarjanje svojega imperja vam lahko zviša premoženje in naredi še bogatejše kot na plantu Zemlja.
  • 7. Tibetanski Mastiff (do 1,5 milijonov dolarjev): Lastnike psov večina vidi kot prijazne ljudi, ko pa si kupite pasmo Tibetanski Mastiff, si prislužite pozornost bogatejših krogov ljudi. To so tudi najdražji psi na svetu. Močan, pogumen, ogromen in prilagodljiv, so lastnosti te pasme, katera je tudi legendarna, saj je po nekaterih delih Azije stražila domove.
  • 6. Moller Skycar M400 – prototip (3,5 milijonov dolarjev): Enastavno se mu reče tudi leteči avto. Prototip je izumil Paul Moller, ki si je 50 let prizadeval za razvoj takšnih vozil. Prototip je še vedno v procesu izdelovanja, vendar je njegov cilj tudi masovno izdelovanje. Super avto za izogibanje zastojev na cesti.
  • 5. Lamborgini Veneno Roadster (4,5 milijonov dolarjev): Morda ni najdražji avtomobil na svetu, vendar vseeno dobiš pohvale od najbogatejših na svetu. V 2,9 sekundah doseže 100km/uro, najvišjo hitrost pa doseže pri 355 km/uro. Zunanji dizajn bo zagotovo obrala glave in tako tudi navdušiš bogatejše ljudi.
  • 4. Stradivarius Violina (do 10 milijonov dolarjev): Vse violine so narejene v 17. in 18. stoletju in so znane po tem, da ustvarijo najlepši zvok.
  • 3. Patek Philippe Ura (do 11 milijonov dolarjev): Za vse, ki se radi pohvalijo s tem koliko imajo premoženja, je zelo kompliciran ura ravno prava, da izstopijo iz množice. Na svetu so samo 4 luksuzne zlate ročne ure 89. Taka stvar je res brezčasna, saj se njena vrednost samo še dviguje.
  • 2. Vroči rdeči fantazijski nederček (do 15 milijonov dolarjev): Okej premožni moški si ga verjetno ne bodo kupili zase, lahko pa ga podarijo svoji najdražji. Luksuzen nederček znamke Victoria’s secret je bil ustvarjen leta 2000, krasi pa ga 1,3 prestižnih kamenjčkov. Narejen je iz satina in 300 karatnih ty rubijev.
  • 1. Lastiti si najdražje privatno letalo na svetu (neprecenljivo): Tukaj gre cena lahko neskončno visoko. Tisti, ki si ga lahko privoščijo, so pripravljeni opremiti letalo tako luksuzno, da si ne moreš predstavljati, dokler ne vidiš, samo zato, da izstopajo. Vse kar si zamislijo, se uresniči.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji