Kako izgleda zdrav jedilnik za delovni dan?

Enostavno pripravljeni obroki za delovni dan.

Veliko receptov se najde v revijah in na internetu o zdravi malici za v službo, ki ti ne vzame energije ampak te pravilna izbira sestavin drži pokonci, dokler ni čas za odhod.
A kaj, ko večina uporabi recept za zdrav zajtrk, malica in kosilo pa sta polna nezdravih in utrujajočih sestavin, zato tudi obupajo. Veliko si jih tudi ne predstavlja, kako skombinirati jedilnik čez dan, zato si poglejte video, kako izgleda zdrav jedilnik za en dan v službi.
jedilnik
vir: google
Pomembno je, da prilagodite sestavine in število obrokov glede na svoje potrebe, da ne boste stradali, ker “punca v videu” poje veliko manj sestavin. Važno je, da vas hrana navduši in vam ne odvrne apetita. Že res, da je potrebno vse pripraviti vnaprej, ampak je dokazano, da ko se odločiš in ustvariš navado, to počneš vse hitrjene in spretneje.
Potrebujete neprodušne posode, plastenko za vodo in ne ravno nujno torbo, kamor spravite malico. Potem ste na vrsti vi, da si vsak večer ali en del dneva vzamete, da si vse pripravite. Zelenjavo lahko pripravite tudi za več dni vnaprej.
Primer delovnega dneva od zajtrka do kosila:

 

 

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji