Tudi ti lahko celo bomboniero Raffaello kroglic “pospraviš” čisto sam/a? Uživaš v okusu kokosa, mandlja in bele kreme? Kdo pa ne…sladica
Turoben dan na delovnem mestu? Razmišljaš samo o tem, kako bi se ti prilegel dopust? Privošči si Raffaello in zapri oči, da te okus popelje tja, kjer skrbi ne poznaš.
Okus je zelo povezan s spomini in okus Raffaella dostikrat prikliče spomin na poletje. Ali je to zaradi okusov ali pa zaradi reklame. Vseeno, te dve mešanici, ki ju združuje krema, tvorijo okusne sladke kroglice, ki jih zelo hitro zmanjka. Bomboniera je priljubljena kot darilo ali kot razvajanje, slovi pa po svojem edinstvenem okusu in izgledu. Kroglice se lahko ustvari tudi v domači kuhinji, ki so pravtako dobre, zaradi prave mešanice okusov. Torta Raffaello je zaslovela v različnih slaščičarnah in restavracijah, skratka ime Raffaello stoji za svojim okusom v vseh oblikah. No, zakaj pa bi pokušali vsako kroglico posebaj, če lahko sami naredite eno veliko belo kroglo in si jo razdelite z najbližnjimi.
sladica
vir: alexandrastable.blogspot.si
Preveri recept za ogromno Raffaello kroglo, kamor bi lahko pospravili 2 bombonieri skupaj.
Dober tek in prijetno razvajanje!
Sestavine: 
Ogrodje: 100 g bele čokolade, 4 kose vaflja

“sredinski orešček”: 70 g mandljev, 40 g kristalnega sladkorja

Fila/krema: 360 g bele čokolade z kokosovo moko (ali kokosom), 180 ml smetano za stepanje (33%), 80 g masla

Preliv: 100 g bele čokolade, 20 ml smetane za stepanje (33%), 50 g kokosove moke

Postopek si poglejte v videu:

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji