Posnetki s pripravo miniaturnih jedi osvajajo splet!

Najmanjša kuhinja na svetu...

Tako luškano in neverjetno, da ne moreš odmakniti pogleda. Marsikdo je pomislil, da ni resnično, PA JE!
miniaturno
vir: google
Približno leto nazaj, je bil prvi video objavljen na youtubu z naslovom “mini food miniature coffee ミニチュアコーヒー” z miniaturnim priborom, koščki prave hrane, skodelicami, mini pohištvo, vse tako mejhno, da se ti zdi, da kuhinja pripada nekemu velikanu, ki kuha za svoje škratke. Začel je youtube kanal Miniature Space, s prvim posnetkom kuhanja kave. Kanal je senzacija, z več kot 453,000 naročnikov. Večina video posnetkov ima več kot 100.000 ogledov in 17 jih ima več kot en milijon. V manj kot enem letu je kanal zbral skoraj 53 milijonov ogledov. Kdo točno vodi ta kanal je skrivnost, nikoli se ne pojavijo na kanalu in tudi nikoli ne govorijo. Vsi maili in komunikacija na email naveden pri kanalu, so zavrnjeni.
Začelo se je objavljati vse več videov, ki so bili prvotno posneti kot postopek priprave jedi z recepti. Ker je pohištvo in pribor tako majhno pa vendar izgleda, kot da je v naravni velikosti, vse skupaj naredi še toliko bolj zanimivo. Kako je lahko tako majhna čebula in tako majhen nož, ki jo razreže na še manjše koščke?!
Posnetki priprave vseh vrst hrane so obsedli internet in se zdi, da je priprava še preprostejša kot izgleda, samo zaradi prikupnega občutka, ki ga dobimo ob gledanju.
Poglejte si tri posnetke miniaturne priprave hrane, ki so tako luškani, da se boste stopili, kot hrana na posnetku.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji